25 srpnja, 2024 6:11 pm

DukeBox iz LG-a

LG-jev DukeBox namijenjen je kombinaciji zvuka pojačala s vakuumskom cijevi s najnovijom tehnologijom prozirnih OLED panela južnokorejskog proizvođača.

Piše: Darko Brlečić

Sama LG Grupa predstavljanje DukeBoxa opisuje kao jedan od vrhunaca sajma CES koji je upravo završio. Razvijen od strane tvrtke LG Labs, ovaj neobičan audio uređaj kombinira zvuk pojačala s vakuumskom cijevi s potpuno novim LG-evim prozirnim OLED panelima, koji su također predstavljeni na CES-u – potpuno novi, jedinstveni oblik jukeboxa, na kojem se temelji ime.

DukeBox ima zvučnike na vrhu i na dnu

DukeBox ima prednji zvučnik na dnu i zvučnike od 360 stupnjeva na vrhu kako bi slušatelju ponudio najopsežnije moguće zvučno iskustvo. OLED zaslon može poslužiti kao zaslon osjetljiv na dodir. pri čemu se prozirnost može varijabilno podešavati za vizualne efekte. U uređaju se stare i nove tehnologije spajaju na atraktivan način. Moguće upotrebe DukeBoxa nadilaze samo čisti audio uređaj za streaming glazbe: možete ga koristiti za gledanje filmova ili kao virtualni kamin u kojem vakuumske cijevi mogu vidjeti usred treperavih plamenova. DukeBox je zanimljiv gadget namijenjen ljubiteljima tehnologije sa sklonošću ekstravagantnom. Međutim, trenutno nije jasno hoće li biti dostupan na EU tržištu i koliko će koštati.

https://www.lg.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …