18 travnja, 2024 4:30 pm

IBM najavio je 12. BusinessConnect – IBM Forum 2014

IBM Hrvatska najavio je 12. BusinessConnect – IBM Forum 2014

IBM najava

BusinessConnect – IBM Forum 2014: „A New Era of Smart”

12. IBM Forum održat će se u Opatiji, a kroz četiri konferencijska niza predavanja sudionici će dobiti informacije o globalnim trendovima, novim poslovnim rješenjima i tehnologijama

 

IBM Hrvatska najavio je 12. BusinessConnect – IBM Forum 2014, jednu od najvećih poslovno-informatičkih konferencija u Hrvatskoj, koja će se održati u Opatiji od 29. do 30. listopada 2014. pod sloganom „A New Era of Smart”.

Tijekom dvodnevne konferencije, domaći i međunarodni IBM-ovi stručnjaci kroz četiri konferencijska niza predavanja sudionicima će predstaviti najnovije informacije o globalnim trendovima, novim poslovnim rješenjima i tehnologijama.

Konferencijski nizovi:

  • Marketing i iskustvo korisnika – Marketing and Client Experience
  • Poslovna transformacija – Business Transformation
  • Inovativni proizvodi i usluge – Product and Service Innovation
  • Infrastruktura je važna – Infrastructure Matters

„„A New Era of Smart” slogan je ovogodišnjeg IBM Foruma, a odnosi se na pametnije načine poslovanja koji nastaju konvergencijom računalstva u oblacima, tehnologiju obrade golemih količina podataka, društvenih mreža i mobilnih tehnologija. Uzete zajedno te tehnologije donose pomak koji omogućuje neograničeni napredak u marketingu, financijama, upravljanju radnom snagom, proizvodnji, u gotovo svakom aspektu poslovanja. Konferencijom BusinessConnect – IBM Forum 2014., želja nam je potaknuti svakog sudionika na razmišljanje o tome što njegovoj tvrtki donosi to novo doba poslovanja”, izjavio je poslovni direktor IBM-a Hrvatska, Damir Zec.

IBM Forum prerastao je u tradicionalno događanje važnih poslovnih susreta na kojoj se dogovora buduća suradnja, ostvaruju novi kontakti i donosi pregled najnovijih tehnologija i rješenja. S obzirom na izniman interes koji je iskazan za ovogodišnji Forum, očekuje se da će BusinessConnect – IBM Forum 2014., okupiti više od 300 sudionika iz domaćeg IT i poslovnog sektora.

Prvi konferencijski dan otvorit će Alexey Ershov, Vice President, Apple Alliance, Europe, koji će u sklopu predavanja „IBM partnership with Apple” pobliže objasniti jedno od najznačajnijih partnerstva u poslovnom svijetu u posljednje vrijeme, ono između tvrtki IBM i Apple. U sklopu ekskluzivnog partnerstva IBM će kroz svoje poslovne kanale prodavati Appleove pametne uređaje s iOS operativnim sustavom (iPhone i iPad) na kojima će biti predinstaliran softver za poslovne korisnike kojeg će Apple i IBM izraditi zajedničkim snagama.

U sklopu predavanja „New era of smart – now it get´s interesting” predsjednik IBM Europe, Harry Van Dorenmalen objasnit će kako su nove tehnologije posljedica razvoja novih tržišta, napretka u gospodarstvu, inovacija u financijama i primjene novih poslovnih modela.

Drugi konferencijski dan započet će okruglim stolom pod nazivom “Driving competitive advantage in a new era of smart” na kojem će sudjelovati predstavnici IBM-a za Srednju i istočnu Europu: Scott Neuman, Rainer Pirker, David Holiday, György R. Rácz te Aleksandra Mojsilović iz IBM SAD, koji će sa sudionicima predstaviti mogućnosti koje donosi nova era pametnijeg poslovanja koju čine Cloud computing, Big Data, Mobile, Social Business i Security.

Jedna od tema ovogodišnje konferencije su start-upovi, gdje će se u sklopu završnog okruglog stola kojeg će moderirati Saša Cvetojević predstaviti uspješni hrvatski start-upovi te govoriti o tome što je sve potrebno za pokretanje start-upa i kako on postaje uspješan.

Sve ostale informacije možete pronaći na službenim stranicama IBM Hrvatska

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …

Odgovori