19 svibnja, 2024 5:33 pm

Ekskluzivno: Samsung Galaxy Note 4

samsung note 4

Samsung na ekskluzivnom događanju predstavio novu trgovinu i jedan od najpoželjnijih phableta na tržištu

 Samsung Electronics danas je premijerno u hrvatskoj prikazao novog člana Galaxy serije pametnih telefona. Samsung Galaxy Note 4, koji korisnicima osigurava snažno i jedinstveno mobilno iskustvo na tržištu, predstavljen je u novootvorenom Samsung Experience Store u centru Zagreba

– Galaxy Note 4 postavlja nove standarde u industriji pametnih telefona – rekao je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija, zagrebačkog predstavništva Samsung Electronics te dodao – novi Galaxy Note 4 donosi profinjeno Note iskustvo integrirajući najnoviju mobilnu tehnologiju te moderan i elegantni dizajn s unaprijeđenim iskustvom gledanja osiguravajući korisnicima snažno i jedinstveno mobilno iskustvo na tržištu. Osobito me raduje što hrvatsku premijeru možemo organizirati upravo u novom Samsung Experience Storeu, trgovini koja će korisnicima iskustvo isprobavanja i kupovine uređaja koji su korak ispred vremena, podići na sasvim novu razinu.

samsung note 4 1

Galaxy Note 4 opremljen je nevjerojatnim 5,7-inčnim zaslonom razlučivosti 2460 s 1440 točaka Super AMOLED tehnologije, koji donosi kristalno čistu i živopisnu sliku snažnog kontrasta, poboljšane kutove gledanja i izuzetno brzo vrijeme reakcije osiguravajući neprikosnoveno iskustvo gledanja. Zahvaljujući velikom ekranu, poboljšana Multi Window značajka osnažuje korisnikovo iskustvo donoseći ključ uspješnog i jednostavnog multitaskinga. Korisnici mogu izabrati kako će aktivirati svoju aplikaciju, s cijelim, podijeljenim ili skočnim prozorom te prema potrebi jednostavno izmijeniti veličinu i poziciju aplikacije na ekranu jednim dodirom.

Predstavljanje održano u Samsung Experience Store bilo je ujedno i prilika da se zainteresirani upoznaju s posljednjom generacijom raznovrsnih tehnoloških rješenja južnokorejskog diva. U 105 četvornih metara trgovine smještene na samom kutu zagrebačke Ilice i Mesničke ulice, Samsung je izložio najnovije pametne telefone, digitalne fotoaparate, posljednju generaciju TV prijamnika i pratećih zvučnika te klima uređaja, prezentirajući tako filozofiju umreženog doma i podižući korisničko iskustvo i zadovoljstvo kupovine na sasvim novu razinu.

samsung note 4 2

Podsjetimo, Galaxy Note 4 donosi napredne fotografske značajke, s mogućnošću snimanja svjetlijih i jasnijih fotografija. Uređaj je opremljen 16-megapikselnom glavnom kamerom s pametnim optičkim stabilizatorom slike koji poništava trešnju kamere i automatski produljuje vrijeme ekspozicije u slučaju slabijeg osvjetljenja. Također, 3,7-megapikselna prednja kamera s f1.9 osigurava kut snimanja od 90 stupnjeva te široki kut do 120 stupnjeva, nudeći korisnicima mogućnost snimanja odličnih grupnih fotografija.

S velikim izborom poboljšanih značajki, Galaxy Note 4 omogućava korisnicima da dobiju još više od svog mobilnog uređaja. Sa značajkama Fast Charging i Ultra Power Saving Mode, Galaxy Note 4 se puni brže i osigurava da se korisnikov uređaj ne ugasi u trenutku kada mu je to najpotrebnije. Galaxy Note 4 opremljen je s više mikrofona kao i poboljšanim mikrofonom za uspješnije poništavanje pozadinske buke prilikom razgovora u glasnijem okruženju. Ugrađeni diktafon donosi osam različitih mogućnosti snimanja i reprodukcije različitih dijelova snimljenog materijala te izdvajanje i preslušavanje određenih glasova u grupnom razgovoru. Nadalje, Galaxy Note 4 donosi poboljšani skener otiska prsta za zaštitu osobnih podataka i prvi UV senzor na svijetu ugrađen u mobilni uređaj.

Nova S Pen olovka osigurava autentičnije iskustvo pisanja olovkom s prirodnijim potezima koji savršeno simuliraju pisanje nalivperom po papiru. Također, S Pen olovka donosi jednostavnu Air Command funkciju s drugim intuitivnim značajkama kao što su Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select, koje omogućavaju korisnicima jednostavno stvaranje i prikupljanje sadržaja. Nova Smart Select značajka osigurava da korisnici lako spoje i dijele sadržaje različitog porijekla. Također, inovativna značajka Snap Note omogućava korisnicima fotografiranje svojih bilježaka s papira ili ploče te brzo i jednostavno pretvaranje u S Note bilješke. Korisnici također mogu osloboditi svoju kreativnost bilježenjem misli putem Voice Memo značajke.

Galaxy Note 4 dostupan je na hrvatskom tržištu u crnoj odnosno bijeloj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6349 kuna. Više detalja i fotografija o Galaxy Note 4 dostupno je na stranici Samsunga.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Philips monitori E1 linije predstavljaju

Tri nova višenamjenska modela za hibridni i remote rad  Andrija Jovićević  U ožujku se seriji …

Odgovori