19 svibnja, 2024 1:00 pm

Humax predstavlja HDR-1000S

Humax nedavno pokrenuo prvi YouView PVR u obliku HUMAX DTR-T1000 koji besprijekorno spaja Freeview TV i sadržaje na zahtjev od glavnih zemaljskih kanala unutar jedne EPG. Freesat je pokrenula svoju vlastitu verziju – Slobodno vrijeme – koja se spaja sa emitiranjem i uslugama Catch-up TV na sličan  user-friendly način. Njegov jeftini novi „unatrag EPG” omogućuje da se vratite u proteklih sedam dana i gledate na zahtjev sadržaje iz glavnih kanala, uz zajedničku PVR funkcionalnost .
“FreeTime “-Slobodno vrijeme je stvaranje svoj debi u HUMAX HDR-1000S, a Freesat prijemnik sa prostranim pogonom tvrdog diska, dva tunera i hrpe bonus multimedijalni funkcionalnosti uključujući DLNA media streaming.

Samo kućište je prekrasno, crne boje a njegov  dizajn izbjegava ravne rubove već ima  elegantane zaobljene linije. Srebrni rub se proteže uz prednju ploču, na kojoj se nalazi pet tipki (snaga, volumen, gore i dolje). Ispod ćete naći USB priključak prekriven zaštitnim preklopom. Ne možete ga vidjeti kada je isključen, ali postoji sveobuhvatan LED zaslon na prednjoj strani, što daje nazive kanala i drugih relevantnih informacija sa velikim, svijetlim slovima.

Na poleđini su dva satelitska LNB ulaza (jedan za svaki tuner), HDMI i optički digitalni audio izlazi, Ethernet port i drugi USB port. SCART, kompozitni video i analogni stereo izlazi su također dostupni, što je korisno ako želite napraviti kopije svega što ste snimili. A Common Interface  nalazi se na bočnoj strani. HUMAX HDR-1000S ima kapacitet tvrdog diska 500 GB, što je dovoljno za snimanje 125 sati programa visoke razlučivosti ili 300 sati standardne definicije. Alternativni 1TB verzija, Humax HDR-1000S / 1TB, je također dostupna za £ 299. Tu su blizanci Freesat tuneri, što vam daje fleksibilnost za snimanje dva kanala simultano dok gledate treći, ili snimate jedan kanal dok gledate drugi. Freesat Raspon kanala je širok i raznolik, ali najveći interes su hi-def kanali – BBC One HD, BBC HD, ITV1 HD, Channel 4 HD i NHK World HD.

HUMAX HDR-1000S nije samo prijemnik za gledanje TV . Zahvaljujući internetskim  vezama, možete pristupiti glazbi, videu i fotografijama s poslužitelja na kućnoj mreži, kao i niz internet sadržaja sa Humax-a TV Portal (više o tome kasnije). Također možete priključiti USB memorijski uređaj i reproducirati multimedijske datoteke od tamo.

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

MAG254 sa novom modifikacijomi

Autor: Andrija Jovićević MAG254W1 i MAG254W2 Ukrajinska tvrtka Infomir izbacila je u prodaju dva nova …