19 svibnja, 2024 4:13 pm

Borac uskoro na Discovery Channelu


Može li se filmsku zvijezdu kroz 12 mjeseci pretvoriti u profesionalnog borca?
Idris Elba će stati u ring – pa kud puklo…

Idris Elba, poznati glumac i dobitnik nagrade Zlatni globus, poznat je po ulogama u brojnim filmovima i serijama (Luther, Avengers, Pacific Rim..). Međutim, nijedna se njegova uloga do sada ne može mjeriti s onim u što se upustio zajedno s Discovery Channelom. Idris je često glumio opake tipove, a sad ćemo saznati je li uistinu jedan od njih. U novom serijalu, “IDRIS ELBA: BORAC”, koji se od 15. travnja u 21:00 prikazuje na Discovery Channelu, Elba će pristati na psihički i mentalno najzahtjevnije iskustvo u karijeri – obuku da postane profesionalni kickboxer koji će se u konačnici natjecati protiv iskusnog borca u borbi jedan na jedan.
Idris je pred sebe postavio veliki izazov, kroz trening i pripreme u trajanju od 12 mjeseci  mora se pripremiti za profesionalnu kickboxing borbu. “Oduvijek sam se želio profesionalno boriti, ući u ring i staviti se na krajnji test.“ Rekao je Idris. U mladosti je trenirao kickboxing, ali nikada se nije borio.
Ovo nije gluma. Ne postoji scenarij. Ova je borba stvarna, baš kao i potencijalne posljedice.
Krv, znoj i suze koje je Idris prolio tijekom intenzivnog treninga, otkrili su mu što je sve potrebno da postane profesionalni borac. Idris je stvarno išao do svojih krajnjih granica kako bi prevladao bol i strah, savladao specijalne tehnike i vještine te pripremio svoje tijelo i um za borbu, jer ring je mjesto gdje njegova slava ne znači baš ništa.
Ipak, neke privilegije imao je tijekom priprema. Imao je mogućnost učiti od najboljih. Tako je s ekipom otputovao u Japan i učio od Okinawan karate majstora Shinjo Senseia. Posjetio je Kubu kako bi poradio na kretanju i snazi gornjeg dijela tijela s boksačkim trenerom Nardom Mestreom Floresom, a u Tajlandu je trenirao s Thai kickboxing legendom Buakawom Banchamekom.
Cijela misija počela je u Londonu 2015. kad je Idris složio svoj tim za borbu. Warren Brown, Idrisov  najbolji prijatelj, kolega glumac i dvostruki svjetski prvak u tajlandskom boksu i trener Kieran Keddle, pod čijim režimom je 10 boraca došlo do svjetske titule, vodili su glavnu riječ.

Serija Idris Elba: Borac prikazuje se na Discovery Channelu od 15. travnja, subotom u 21:00

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …