19 svibnja, 2024 5:26 pm

TV DIGITAL pruža personalizirane TV preporuke

 Autor: Dragan Arunović

 Nova aplikacija analizira recenzije

Nova „Otkrijte digitalni TV” app pruža opsežne informacije o programu i osobne preporuke za više od 80 Slobodnih i pay-TV kanala . Korisnik može procijeniti programe na temelju TV savjeta za njegov osobni program. Preporuke se ukazuju na skali od 50 do 100 posto što je točnije odgovaraju TV preferencijama korisnika.

Klasična Pregled programa pokazuje ne samo označene osobne preporuke i savjete TV DIGITAL uvodnika i ono sadržaja s drugim „Otkrijte digitalni TV” korisnike aplikacije su posebno popularni.

Nagrađivani?

„Discover DIGITAL TV” app ima najveće izglede za pobjedu i nagradu: te je ušla  u uži izbor kao „najbolja zabava App” u ovoj godini Appster nagrade. Nagrada će biti dodijeljena 19. listopada, kao dio Apps World Londonu.

Gdje možete preuzeti aplikaciju

„Otkrijte TV DIGITAL” je sada dostupan u Apple App Store dostupan, Android tablet verzija će uslijediti uskoro. Zahtjev koji je razvijen od strane Funke Digital TV Guide, može, nakon tri mjeseca besplatnog  probnog razdoblja za 1,99 eura mjesečno ili biti pretplaćen godišnje za 19.99 eura

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …