2 prosinca, 2020 7:34 am

Huawei powers Digicel UHD

Multi-play telekomunikacijski sustavi Digicel i Huawei Technologies udružili su se s pritiskom granica tehnologije i postavljaju stvarnu snagu optike s prvim lokalnim linearnim emitiranjem Ultra HD TV na Karibima.

Posluženo u centru Digicel u središtu Kingstona na Jamajci, test je pokazao korist od 100 posto optićke mreže i 100 posto IPTV mogućnosti zajedno s Huaweiovom najnovijom tehnologijom za kodiranje i isporuku.

“Zamislite da, iako se većina ljudi širom svijeta još uvijek navikava na standardni HD televizor, tehnologija je skočila četiri koraka naprijed, a zahvaljujući snazi ​​naše mreže optike i hibridne TV platforme, UHD-TV može biti stvarnost za Jamajku i doista za sve naše mreže optike u regiji “, rekao je John Quinn, grupa CTO za Digicel Play

“Radi se o inovaciji i održavanju naših klijenata na najvišem stupnju tehnologije . Zajedno s Huaweiem, pokazali smo vam da možemo isporučiti širokopojasne brzine od 10 Gbps, a sada koristimo tu istu tehnologiju kako bismo pokazali čitav svijet televizijskog doživljaja gledateljima diljem regije “, dodao je.

“Danas je ponosan dan za Huawei”, izjavio je Engelbert Reys, direktor za račun Huawei Technologies.  Rad s Digicelom postigli smo nevjerojatne stvari i mijenjamo živote kupaca na bolje. Korištenje najnaprednije tehnologije pokazali smo da gledatelji na Karibima mogu vidjeti svijet u sljedećoj generaciji zabave. Digicel i Huawei i dalje idu od snage do snage, a budućnost je vrlo uzbudljiva i za nas i za naše klijente. ”

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Uhapšeni zbog nezakonitog “šerovanja” filmova i serija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za …