3 ožujka, 2024 11:03 pm

HTC 20. listopada organizira event

Autor: Nino Krstačić

h2

Pojavljivanje pametnih telefona na tržištu uvijek je bilo nekako rezervirano u ovo doba godine, kada će mnogi potencijalni kupci započeti razmišljanje o kupovini ovogodišnjih Blagdanskih poklona. Tom linijom manjeg otpora kreće i Tajvanski HTC, upravo on 20. listopada dovodi event na kojem bi prema svemu sudeći trebao biti predstavljen HTC One A9.

Event će biti organiziran u New Yorku u 5 sati poslije podne, dok će isto tako usporedno biti HTC One A9 predstavljen i u još dva grada. New Delhi dolazi na red u 9:30 uvečer dok će u ponoći predstavljanju prisustvovati i Tapei.

Iako smo već imali prilike govoriti o HTC One A9 modelu pametnog telefona, podsjetimo se kako je riječ o 5“ modelu rezolucije1080x1920px, što pak donosi gustoću piksela od 441ppi. Snapdragon 617 chipset kao i osmo-jezgreni procesor te Adreno 405 grafički procesor.

HTC One A9 posjedovati će 16GB interne memorije kao i 2GB radne memorije. Primarna kamera donosi 13MP s OIS, dok sekundarna donosi 4MP. Android 6.0 Marshmallow dolaziti će predinstaliran kao i prisutnost čitača otiska prsta.

Kapacitet baterije HTC One A9 pametnog telefona posjedovati će kapacitet od 2150mAh. Pričekajmo 20. listopada, te ćemo tada vidjeti što je HTC doista upakirao u kućište pod nazivom HTC One A9.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Samsungov Novaled poništava konkurentska Solusova 3 OLED patenta

Njemačka tvrtka za OLED materijale Novaled poništila je tri patenta povezana s OLED-om registrirana u …