20 svibnja, 2024 11:28 pm

Hrvatska: AMC kanal na Vipnetu

AMC Networks International – Središnja i Sjeverna Europa potpisala je novi ugovor o distribuciji za svoj AMC kanal. Odmah na snazi, hrvatski pretplatnički TV provider Vipnet će AMC-u dodati u svoj osnovni paket kanala.

Novi ugovor će vidjeti AMC po prvi puta u okviru osnovnog kabelskog paketa za pretplatnike Vipnet TV u Hrvatskoj. Ovo novo lansiranje, dio AMC-ove nastavljene ekspanzije u jadranskoj regiji, prati prošlogodišnje sporazume sa United Groupom kako bi AMC prenio novim pretplatnicima diljem Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.
Komentirajući novi ugovor, SVP AMC Networks International – Središnja i Sjeverna Europa Levente B. Málnay izjavio je: “Jasno se usredotočimo na jadransku regiju u kojoj je Vipnet, član Telekom Austria grupe, ključni partner. Oduševljeni smo što smo donijeli AMC-ovo prepoznatljive originalne programe, uključujući i predstojeće sezonu dva debitanta “Preacher” i svjetske premijere epizoda nove sezone “Fear the Walking Dead” Vipnet pretplatnicima kasnije ove godine. Ovo novo lansiranje ističe rastuću potražnju za AMC u regiji, a mi ćemo nastaviti svoju misiju da donosimo vrhunske originalne serije drama gledateljima u isto vrijeme ili u roku od nekoliko dana od američkih premijera. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …