18 srpnja, 2024 9:48 am

Canon Europe predstavlja najnoviji DSLR – EOS 200D

 

Canon Europe je predstavio EOS 200D – najnoviji DSLR fotoaparat koji će vam omogućiti da ispričate priču na temelju vlastitih iskustava kao nikad dosad. EOS 200D namijenjen je tome da vaše fotografije podigne na novu razinu kreativnosti i vizualne kvalitete te je savršen za pasionirane fotografe koji su dosad koristili pametne telefone, no sada žele kupiti svoj prvi pravi fotoaparat.

Canonov EOS 200D prvenstveno će se svidjeti onima koji traže moderan i lagan fotoaparat na koji će prijeći s pametnog telefona, a koji se pritom lako koristi. Bez obzira na to snimate li fotografije ili videozapise, on je savršen izbor za sve koji žele uhvatiti i podijeliti priče iz svih dijelova života. Možda snimate zalazak Sunca iznad Taj Mahala, a možda obitelj i prijatelje kod kuće – u svakom slučaju kompaktne dimenzije modela EOS 200D znače da je to pravi fotoaparat za sve prilike.

 

EOS 200D najlakši je Canonov DSLR sa zaslonom koji se zakreće pod raznim kutovima[1], a dolazi s najnovijim tehnologijama za 2017. godinu. On dijeli značajke s Canonovim fotoaparatima sa samog vrha ponude, osiguravajući svaki put apsolutno najbolju kvalitetu slike. Od sjena do istaknutih dijelova preko zadivljujuće razlučivosti, EOS 200D osigurava kontrolu nad dubinom polja, pa je moguće postići najljepše zamućene pozadine u svim slikama.

EOS 200D ima najbrže automatsko fokusiranje Dual Pixel CMOS na svijetu[2] koje osigurava da se fotoaparat brzo i precizno fokusira te da su objekti maksimalno oštri. Najnoviji APS-C senzor poboljšava performanse pri slabom osvjetljenju i omogućuje snimanje prekrasnih slika nakon zalaska Sunca i za pojave zvijezda.

Uza sve to, ovaj DLSR dolazi s Canonovim najnovijim procesorom DIGIC 7. Ovaj mozak fotoaparata automatski optimizira postavke u svakoj situaciji i svaki put olakšava postizanje iznimne kvalitete slike uz smanjeni šum.

EOS 200D ima tražilo i dodirni zaslon koji se može zakretati pod raznim kutovima – a sve je to velika prednost prilikom kupnje prvog DSLR-a. Približite se objektu snimanja uz iznimnu jasnoću gledajući ga preko tražila, a pritom koristite zaslon koji se može zakretati pod raznim kutovima da biste napravili i neke zahtjevne snimke iz raznih položaja. Zahvaljujući jednostavnom prelasku sa zaslona na tražilo i obratno, savršeni snimak uvijek je nadohvat ruke, dok dodirni zaslon osigurava jednostavan i lak prijelaz s pametnog telefona na fotoaparat.

EOS 200D ima intuitivno sučelje koje korisnici mogu jednostavno naučiti koristiti u hodu. Vođeno korisničko sučelje – točnije jednostavan vodič sa slikama – pomaže obučiti korisnike kroz prezentaciju kako promjene postavki utječu na fotografiju. Dakako, vodič se može isključiti kad postanete stručnjak.

Kompatibilnost s pametnim telefonima[3]

EOS 200D prvi je Canonov DLSR fotoaparat koji dolazi s načinom rada za snimanje selfija kao i zaglađivanjem kože i zamagljivanjem pozadine za sve ovisnike o Instagramu.

Ovaj je fotoaparat kompatibilan s pametnim telefonima[4] te dolazi s ugrađenim mogućnostima povezivanja putem Wi-Fija i Bluetootha®[5], pa korisnici u pokretu mogu brzo dijeliti fotografije visoke kvalitete putem društvenih mreža uz pomoć aplikacije Canon Camera Connect.

Ovaj prekrasno lagan i praktičan fotoaparat nudi Canonove najnovije tehnologije. EOS 200D kompatibilan je s Canonovim ekosustavom objektiva, bljeskalica i dodatne opreme i pomoći će vam ostvariti snimku kakvu priželjkujete – sve je moguće. Uz svoj moderan i trendovski izgled EOS 200D savršen je za korisnike pametnih telefona i kompaktnih fotoaparata koji žele podići kreativnost na višu razinu.

[1] Najlakši DLSR na svijetu

† Najlakši DSLR s APS-C senzorom i zaslonom koji se zakreće pod raznim kutovima. Tvrdnja se odnosi na crni model: oko 453 g, mjereno prema CIPA-inim standardima za testiranje. Od 28. lipnja 2017. na temelju ispitivanja koja je provela tvrtka Canon, Inc.

[2] Najbrže automatsko fokusiranje na svijetu

* Među digitalnim kamerama sa zamjenljivim objektivima i senzorima veličine APS-C s automatskim fokusiranjem s otkrivanjem pomaka u fazi na ravnini slike od 14. veljače 2017. na temelju Canonova ispitivanja.

Mjereno u skladu sa smjernicama usklađenima s CIPA-om i prema internoj mjernoj metodi s montiranim objektivom EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM postavljenim na 55mm pomoću automatskog fokusiranja s 1 točkom i odabranom središnjom točkom, automatskim fokusiranjem s jednom snimkom načinom rada Live View sa slikom snimljenom pomoću gumba blende. Uz korištenje ručnih načina rada, EV12 (ISO 100 na sobnoj temperaturi).

[3] ‡ Koristi operacijski sustav iOS 8.4 ili Andoid 5.0 ili noviji. Aplikacija Canon Camera Connect dostupna je u trgovini Apple App Store ili Google Play.

[4] ‡ Koristi operacijski sustav iOS 8.4 ili Andoid 5.0 ili noviji. Aplikacija Canon Camera Connect dostupna je u trgovini Apple App Store ili Google Play.

[5] Stalna veza između pametnog uređaja i fotoaparata putem Bluetootha® zahtijeva prvotno postavljanje putem aplikacije Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze ovisi o modelu pametnog uređaja i drugim okolišnim čimbenicima. Oznaka Bluetooth® i logotipi registrirani su žigovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth® SIG, Inc. i Canon Inc. ima licencu za korištenje tih žigova. Drugi žigovi i trgovački nazivi vlasništvo su svojih vlasnika. Zahtijeva verziju Bluetootha® 4 ili noviju te iOS 8.4, Android 5.0 ili noviji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …