19 svibnja, 2022 4:48 pm

HP na sajmu CES 2018. predstavio dio svoje računalne tehnologije

Tvrtka HP Inc. na sajmu CES 2018. predstavila je seriju novih proizvoda koji predstavljaju sljedeću generaciju osobnih računala s nizom uzbudljivih značajki.

Najnoviji HP-ovi proizvodi podižu performanse, dizajn i značajke računala na višu razinu – od najsnažnijeg konvertibilnog računala na svijetu1 i najnovijeg hibridnog računala sa stalnim pristupom internetu do vrhunske gaming tehnologije.

HP Spectre x360 15

HP Spectre x360 15, najsnažnije konvertibilno računalo na svijetu1, pruža najbrže performanse i snažnu odvojenu grafičku karticu za jednostavnu izradu, uređivanje i strujanje 4K i 3D sadržaja.

Posebne značajke uključuju:

 • Snaga i performanse za kreativce: od rada na velikim radnim opterećenjima do uređivanja velikih datoteka videozapisa, korisnicima se nude brze i fleksibilne performanse i značajke grafike, a na raspolaganju imaju sljedeće:
  • procesor Intel® Core™ i7 8705G 8. generacije3 s grafičkom karticom Radeon™ RX Vega M i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 12 sati rada4 i punjenje baterije do 50% za 30 minuta5 ili
  • četverojezgreni procesor Intel® Core™ i7 8705G 8. generacije3 s grafičkom karticom NVIDIA® GeForce® MX 150 i tehnologijom Fast Charge koja omogućuje do 13,5 sati rada4 i punjenje baterije do 90% za 90 minuta6.
 • Predivan vrhunski dizajn: aluminijsko kućište izrađeno CNC tehnologijom s novim profilom od 19,5 mm ima 2,09 kg7. Dostupno je u tamnosivoj boji s bakrenim odsjajem, a elegantni zglobovi omogućuju jednostavno prebacivanje uređaja u prijenosno računalo, tablet i u način rada za zabavu. Zvučnici su sada postavljeni iznad tipkovnice za bolji zvuk u svim načinima rada, a ima mjesta i za numeričku tipkovnicu koja je idealna za Adobe tipkovne prečace.
 • Kreativnost bez granica: 4K UHD8 dodirni zaslon od 15,6 inča i dodatna HP-ova olovka sa značajkom prepoznavanja kuta potiču kreativnost u digitalnom okruženju. Zaslon s tehnologijom Corning® Gorilla® Glass 4 čvrst je i otporan na ogrebotine. Ovaj dodirni zaslon stvoren je za rad u pokretu.
 • Sigurnost i pametna tehnologija: ovo snažno računalo opremljeno je infracrvenom kamerom koja podržava Windows Hello2 i čitačem otisaka prstiju za sigurnu i jednostavnu prijavu s jednom ili obje značajke.

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata s tehnologijom NVIDIA G-Sync™

OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata (Big Format Gaming Display) s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™ predstavlja sljedeću generaciju velikih gaming zaslona za kućnu upotrebu s vrhunskim 4K UHD10 zaslonom od 65 inča.

Posebne značajke uključuju:

 • Iznimna grafika i performanse: zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 120 Hz s izrazito kratkim vremenom čekanja za igrače koji cijene odličan prikaz, ali trebaju i performanse koje će potući konkurenciju.
 • Sjajan prikaz za igranje: 4K UHD8 i HDR-10 omogućuju zapanjujuće boje, osvjetljenje i kontrast za najnovije igre na tržištu.
 • Dizajniran za igranje i puno više: integracija tehnologija NVIDIAG-Sync™ i NVIDIA® SHIELD™ TV omogućuje nevjerojatan prikaz na zaslonu za igranje, strujanje filmova, televizijskih emisija i glazbe9.

Cijene i dostupnost11

 • HP Spectre x360 od 15 inča bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem veljače 2018.
 • Isporuka usluge OMEN Game Stream u OMEN sustavima planira se u proljeće 2018.
 • OMEN X 65 gaming zaslon velikog formata s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™ bit će dostupan u jesen 2018. Cijene će biti objavljene kad proizvodi postanu dostupni.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Mreža Donalda Trampa doživela fijasko

Truth Social platforma najavljivana kao veliki povratak Donalda Trampa na društvene mreže,pokazala se kao veliki …