19 svibnja, 2022 5:30 pm

Hisense TV uređaji za 2017 godinu

Autor: Darko Brlečić
Snažna Kineska kompanija predstavlja liniju televizora za američko tržište. Unutar te linije naći će se model R8 s implementiranom Dolby Vision tehnologijom,taj model je između ostaloga prvi Hisense UHD Premium TV uređaj.
Prošle godine je Hisense nekako potiho najavljivao novu seriju televizora s modernim tehnološkim značajkama. Kako sada stvari stoje to će prvo osjetiti američki konzumenti dok pitanje europskog tržišta još nije u prvom planu.
Hisense je odlučio baciti karte na dvije serije. Prva serija nosi oznaku R dok druga serija nosi oznaku H. Serija R unutar koje se nalazi model R8 baziran je na Roku OS koji je kompatibilan s HDR10 formatom i Dolby Vision tehnologijom. Model R8 je prvi uređaj s HDR10 formatom i Dolby Vision tehologijom, te Direct LED pozadinskim osvjetljenjem.
Hisense će lansirati seriju H koja će sadržavati posebne izvedbe Smart TV-a s web tražilicama iz vlastite platforme. Modeli iz te serije će imati niz opcija lokalnog zatamnjenja(Local Dimming) pozadinskog osvjetljenja,a pojedini modeli će posjedovati HDR tehnologiju.Posebnu pažnju će izazvati model HD10D koji će imati – Full Array local dimmnig s UHD Premium certifikatom. Cijene novih modela za američko tržište su nepoznate.
Info: http://global.hisense.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

ProMedia Heritage“ 2.1 Set

Piše: Darko Brlečić Klipsch polu- aktivni sub/sat sustav ProMedia Heritage 2.1 set tradicionalnog američkog proizvođača …