13 lipnja, 2024 10:33 pm

„Hill Climb Racing 2“ dolazi na Android ubrzo te zatim i na App Store

Autor: Nino Krstačić

h2

Svakako planetarno popularna igrica  za Android i iOS platformu jest Hill Climb Racing. Riječ je o vožnji malog vozila po brdima te skupljanju novčića s kojima se kupuju dodatci za pripadajuće vozilo odnosno može se kupiti i posve novo (kvalitetnije i brže) vozilo. Igrica je na mobilne platforme dospjela 2012, godine te je za sada dostupna za Android, iOS i Windows Phone, Windows. Kako sada stvari stoje tvorci popularnog Hill Climb Racinga (tvrtka Fingersoft) ponukana preuzimanja od preko 100 milijuna puta samo na Androidu, priprema nastavak. Nastavak će dolaziti pod nazivom „Hill Climb Racing 2“ a osim što će biti kvalitetnije optimiziran za mnogobrojne modele pametnih telefona donositi će u neke novitete pri načinima igre. Tako će na primjer biti moguće igrati i multi-player ili pak dodatno usavršavati svoje vozilo uz recimo kupovino odjeće svojeg lika, s čije će se strane i sam lik moći svakako kvalitetnije personalizirati po želji igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=cz6fYlwIM70

Naravno da ne bi sve ostalo na ovome iz tvrtke Fingersoft naveli su kako će unutar igrice biti moguće i kupovati dodatne značajke vezane uz igru, dok će ona pri preuzimanju i svojoj osnovnoj inačici biti besplatna kao i do sada. Hill Climb Racing 2 na Android platformu dolazi 28.11 dok će za sve Apple fanove biti dostupan početkom prosinca. Ovdje želimo izdvojiti posebnost tvoraca koji žele igricu prvo predstaviti Android platformi a tek potom i Appleovim poklonicima na App Storeu.


Vezani članci:

HP i Microsoft udružuju snage ka povezivanju Windows 10 Mobile platforme

OnePlus 3T dolazi krajem godine, no ne manjeg značaja

Ne propustite odabrati svoj novi TV

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …