27 svibnja, 2022 1:31 am

Harmony aplikacija za Sony Android TV

Autor: Darko Brlečić

sony-atv-glamour-v5

Nova Harmony aplikacija omogućuje Sony Android TV kontrolu nad pametnim  domom.

Logitech je predstavio svoju “Harmony tv aplikaciju ” koja omogućuje da  Sony TV uređaj bude spojen na kućne uređaje, te da televizor međusobno komunicira s uređajima.Ova aplikacija prvotno je bila predstavljena na CES-u Las Vegasu u tzv.beta verziji, no kako saznajemo, ona će biti vezana za Android TV aplikacije i funkcionirat će isključivo sa Sony Android TV napravama.

atv-select-activities_v3U Logitechu smatraju da ako korisnik želi kontrolirati/automatizirati određene procese iz TV-a, ne mora nužno kontrolirati sve unutar doma. Npr: TV uređaj se može spojiti na soundbar, ana funkciju prigušenja rasvjete i spuštanje električnih roleta tako što je dovoljno da se pritisne tipka Movie. Navedena aplikacija je prilagođena za Sony Android Tv, za što bolju i bržu kontrolu, dovoljno je dodati Harmony Activities na Discover UI, što je svojevrsni izravni pristup putem tipke na Sony daljinskom upravljaču. Logitech trenutno podržava više od 270.000 uređaja.

Aplikacije se može skinuti iz trgovine Google Play ili s podrške za Sony Android TV za 2015/2016 godinu. Za nju je potreban Harmony  Hub ili Harmony daljinski upravljač s Hub-om.

 

Info: https://support.myharmony.com/en-us/harmony-experience-with-android-tv

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …