15 lipnja, 2024 11:19 pm

GRUNDIG: 70 godina stručnosti i uspjeha

GR_Header_UHD-Faszination_936x430

Priča je počela prije 70 godina s radijom i – nakon nekoliko kratkih godina – s ubrzanim razvojem inovativnih audio i video proizvoda koji su naš brend smjestili među najpoznatije robne marke u industriji potrošačke elektronike. Grundig je danas, na svoju 70. Obljetnicu, zaokružio svoju ponudu potrošačke elektronike i ponudom bijele tehnike, zahvaljujući pripadnosti vodećoj europskom koncernu Arçelik Group.

70-godina-150x150-150x150Grundig, velikan inovacije i tehnologije već 70 godina, danas vam s ponosom predstavlja svoju ugradbenu i samostojeću bijelu tehniku. Kako bismo se uspješno afirmirali na ovom izrazito kompetitivnom tržištu, naporno smo radili kako bismo pronašli nekonvencionalan i privlačan poslovni model. Surađivali smo s trend setterima i vodećim stručnjacima u opremanju interijera koji su podržali našu viziju i utpotpunili ju s dokazima i podacima. Povjerenje u robnu marku, percepcija prave kvalitete i trajna odanost inovacijama inovativan je pristup i u ideji i u izvedbi. Revolucionarna izvediva ideja – pristup koji nam je oduvijek svojstven.

Tvrtka je proširila svoju dosadašnju ponudu: velike i male kućanske aparate, audio i video, s najnovijim i najmodernijim tehnologijama koje su predstavljene na inovativan i privlačan način. Ovo je strateški projekt temeljen na ekskluzivnoj distribuciji kroz pažljivo odabrnu mrežu prodajnih mjesta.

Neprekidna potraga za promjenom je pozitivna vrijednost, sve dok se ostaje vijeran vlastitoj esenciji: za Grundig je uvijek bila svojstvena evolucija koja se temelji uz traženje novoga. Promjena i evolucija čine suštinu Grundiga.

Grundig Intermedia GmbH je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja. Od 2007.,  Grundig Intermedia GmbH je sastavni dio Arcelik A.S., jedne od vodećih kompanija Koç grupe, konglomerata sa svjetskim utjecajem. U svojem sjedištu u Nurembergu, Njemačka, Grundig Intermedia zapošljava oko 140 djelatnika u odjelima marketinga, prodaje, nadzoru kvalitete proizvoda, dizajna i servisa. Diljem svijeta, Grundig zapošljava dodanih 1600 djelatnika u proizvodnji, istraživanju i razvoju i prodaji. Tvrtka ima korijene u tradicionalnoj njemačkoj tvrtki Grundig AG, koja je svojevremeno bila svjetski poznata po svojim televizorima i radio aparatima. Grundig Intermedia je preuzela osnovni Grundig program zabavne elektronike i potom je proširila na ponudu malih i velikih kućanskih aparata. Danas je tvrtka organizirana u tri cjeline: potrošačka elektronika, mali kućaski uređaji i veliki kućanski uređaji. U svojem portfelju nudi sve od MP3 playera, 65-inčnih 3D LED televizora, preko uređaja za oblikovanje kose, usisavača i kuhinjskih uređaja do pećnica i perilica rublja i posuđa. Grundig je od 2011. Godine prvi službeni tehnološki partner njemačke Bundeslige.

 

 

Info: www.grundig-intermedia.hr

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …