19 svibnja, 2024 4:25 pm

Samsung Galaxy S6 i S6 edge u Vipnetovoj ponudi

Vip_Samsung_GalaxyS6_2

NAJNAPREDNIJI SAMSUNGOVI PAMETNI TELEFONI

Elegantnog dizajna i vrhunskih performansi, Samsung Galaxy S6 i S6 edge predstavljaju sam vrh smartphone ponude. Na predstavljanju u Vip centru Avenue Mall u Zagrebu u njihovu kvalitetu i mogućnosti uvjerio se popularni glumac Goran Bogdan.

 Uz jednostavnije i unaprijeđeno korisničko sučelje, izvrsne fotografske mogućnosti, opciju brzog punjenja i visoku razinu sigurnosti podataka, Samsung Galaxy S6 i S6 edge definiraju budućnost mobilnih komunikacija.

Od danas je uređaje moguće kupiti u svim Vip centrima. Uz tarifu Bez granica XXL+ Samsung Galaxy S6 dostupan je po cijeni od 1099 kuna jednokratno i 100 kn mjesečne otplate, a uz istu tarifu S6 edge iznosi 1699 kuna jednokratno i 100 kuna mjesečne otplate.

Elegantan dizajn uokviren je kvalitetnom izradom od metala i najotpornijeg stakla Corning Gorilla Glass 4 s prednje i stražnje strane. Quad HD Super AMOLED zaslon dijagonale 5,1 inča i gustoće piksela od 577ppi, uz poboljšanu vidljivost na otvorenom uz osvjetljeniji ekran, omogućava korisnicima uživanje u video sadržajima, bilo gdje i bilo kada. Dodatno, Galaxy S6 edge prvi je uređaj sa zakrivljenim ekranom s obje strane čime korisnicima pruža jedinstveno iskustvo gledanja.

Vip_Samsung_Galaxy_S6_1Ultratanki Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su najnaprednijim 64-bitnim mobilnim procesorom izrađenim u 14-nanometarskoj tehnologiji, koji uz novi memorijski sustav te pojednostavljeno i unaprijeđeno TouchWiz korisničko sučelje osigurava snažnije performanse uz manju potrošnju energije, kao i jednostavnost korištenja i funkcionalnost uređaja.

Stražnja 16-megapikselna i prednja 5-megapikselna kamera dolaze s F1.9 objektivima i senzorima visoke rezolucije koji osiguravaju vrhunsku kvalitetu fotografija, čak i u mraku. Uz to, značajke poput Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) i IR Detect White Balance omogućavaju napredno podešavanje osvjetljenja i besprijekorna fotografska rješenja. Uz novu funkciju Quick Launch korisnici jednostavnim dvostrukim pritiskom na tipku ispod zaslona mogu u vrlo kratkom roku pristupiti kameri s bilo kojeg ekrana.

Uređaji omogućavaju nevjerojatno brzo punjenje preko kabla, čak do 1,5 put brže u usporedbi sa svojim prethodnikom Samsung Galaxy S5, osiguravajući pri tome oko četiri sata korištenja nakon samo 10 minuta punjenja. Osim toga, s ugrađenom tehnologijom za bežično punjenje, Galaxy S6 i S6 edge kompatibilni su sa svakim bežičnim punjačem koji podržava standarde WPC i PMA.

Poboljšana mobilna sigurnosna platforma Samsung KNOX u realnom vremenu štiti od potencijalnih napada, a u slučaju gubitka uređaja značajka Find My Mobile štiti korisničke podatke zahvaljujući brojnim rješenjima koja se mogu aktivirati na daljinu, kao što je Reactivation lock. S poboljšanim senzorom otiska prsta, uređaji osiguravaju brzu potvrdu identiteta te zaštitu šifriranih podataka u sigurnoj memoriji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …