svibanj 28, 2020 5:05 pm

Globalne agencije razgovaraju o izazovima i nezakonitom streamingu

Autor: Andrija Jovićević

Više od 90 osoba koje predstavljaju zakonsku provedbu, vlasnike autorskih prava, platforme raznih operatora, pružatelje medijskih tehnologija, broadcastera i druge Udruge iz Europe, SAD-a, Dalekog Istoka, Bliskog Istoka i Latinske Amerike sudjelovale su u drugoj radionici AAPA (Audiovisual Anti-Piracy Alliance) o ilegalnom streamingu, nedavno održanom u Londonu.

Radionica je omogućila razmjenu mišljenja o trendovima i kretanju ilegalnog streaminga te izazovi s kojima se provodi zakona; kako surađivati ​​s posrednicima; i budućih izazova. Također se raspravljalo o adekvatnosti postojećih zakona. Ključna tema dana bila je važnost suradnje i suradnje u borbi protiv audiovizualnog piratstva.

Događaji poput ove su od vitalne važnosti za našu zajedničku, zajedničku borbu protiv piratstva“, izjavio je Mark Mulready, VP AAPA i VP Cyber ​​Security Services, Irdeto. “Razmjena znanja i stručnosti i suradničke akcije unutar privatnog sektora i između javnog i privatnog sektora omogućava svim zainteresiranima da iskoriste naše resurse na veći učinak. Ova radionica pruža osnovu za jačanje i širenje suradničkih globalnih napora koji već postoje.

AAPA je sa zadovoljstvom domaćin ove radionice i potiče dijalog“, dodao je Sheila Cassells, izvršni direktor AAPA-e. “Sudjelovanje policijskih službenika iz INTERPOL-a, Europol-a, Španjolske, Velike Britanije, FBI-a, Hong Konga i Njemačke također pokazuje da agencije za provedbu zakona smatraju da je zločin protiv IP-a prioritet i naglašava globalnu prirodu piratstva“.


 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ERT World i RIK Sat prešli na Hellas Sat 4 (39°E)

Na poziciji 39 ° E, gde su smešteni grčki telekomunikacijski sateliti Hellas Sat 3 i …