20 svibnja, 2022 3:09 pm

GLENN KATZ U TELESATU

Telesat   je objavio nova  imenovanja izvršnog vodstva. Novi glavni komercijalni direktor  postao je Glenn Katz koji će voditi razvoj proizvoda, upravljanje i marketing, kao i međunarodni prodajni tim za sve Telesat usluge Tom Eaton postaje predsjednik Telesat Vladinih rješenja za usmjeravanje strateškog smjera i mogućnosti na tržištu državnih usluga . Ovim potezom će kompanija transferirati postojeća saznanja s iskutvom probitačnog čovjeka u nova postignuća.

Autor: Darko Brlečić

Glenn Katz

Telesat, jedan od najvećih i najinovativnijih satelitskih operatera na svijetu, danas je objavio novo imenovanje lidera industrije Glenna Katza za glavnog komercijalnog direktora (CCO).Između ostaloga, Tom Eaton, dosadašnji Telesatov potpredsjednik za međunarodnu prodaju, prelazi na ulogu predsjednika Telesat Government Solutions – podružnice Telesata u stopostotnom vlasništvu u SAD-u. G. Katz je duboko iskusan rukovoditelj s visokim učinkom u komunikacijskoj industriji sa sveobuhvatnim razumijevanjem složenih mreža i dokazanim iskustvom u pružanju inovativnih usluga i uvjerljivom vrijednosnom ponudom za poticanje profitabilnog rasta. U novostvorenoj ulozi CCO bit će odgovoran za razvoj proizvoda, upravljanje proizvodima i marketing proizvoda te vođenje i širenje Telesatovog međunarodnog prodajnog tima. Nedavno je g. Katz služio kao viši potpredsjednik i generalni direktor Enterprise Solutions za Comcast Business, organizaciju kojoj je pomogao pokrenuti 2014. i uspješno se proširiti tijekom posljednjih sedam godina.  Prije Comcasta, bio je predsjednik i izvršni direktor tvrtke Spacenet, Inc., vodeći njihov strateški smjer za usluge upravljane satelitske mreže na tržištima poduzeća, vlade i energije.

Prije Spaceneta bio je na pozicijama CIO-a i privremenog CEO-a Starbanda, a prije toga je služio na raznim izvršnim i inženjerskim ulogama u Gilat Satellite Networks, Scientific Atlanta i Digital Transmissions Systems. “Glenn je visoko učinkovit, visoko učinkovit lider u industriji s dubokim iskustvom u razvoju i pružanju vrhunskih komunikacijskih usluga korisnicima diljem svijeta”, rekao je Dan Goldberg, predsjednik i izvršni direktor Telesata. “Uzbuđeni smo što se pridružio našem vodstvenom timu dok na tržište donosimo našu transformativnu satelitsku konstelaciju Telesat Lightspeed Low Earth Orbit (LEO).” Prilikom imenovanja, Glenn Katz, CCO Telesata, izjavio je: „Oduševljen sam što ću se pridružiti Danu i ostatku profesionalaca svjetske klase u Telesatu u ovom transformacijskom trenutku u dugoj i uspješnoj Telesatovoj povijesti. Telesat Lightspeed će revolucionirati globalnu širokopojasnu povezivost i veselim se što ću iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo u komunikacijskoj industriji i raditi s timom Telesata visokih performansi kako bismo pružili najuvjerljiviju ponudu vrijednosti na ovom brzorastućem tržištu.” Jedno je sigurno, a to da možemo očekivati nova postignuća iz Telesata .

https://www.telesat.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

EU odlučila: Univerzalni USB-C punjač za sve telefone

Konačno je donešena odluka  o univerzalnom USB-C punjaču koja će obradovati korisnike mobilnih telefona i …

Odgovori