19 svibnja, 2024 12:49 pm

Facebook uvodi pretplatu!

Mark Zuckerberg, vlasnik Mete (Facebooka, Instagrama) objavio je da uvodi “Meta Verified”, pretplatu u iznosu od 11,99 dolara na mesec radi potvrde računa na platformama dok ta društvena mreža prolazi kroz finansijsku krizu.”Meta Verified”, koji će  biti najpre dostupan u Australiji i  Novom Zelandu, sličan je sistemu koji je Elon Musk uveo na Twitteru .“Zamisao je bila poboljšati verodostojnost i sigurnost naših usluga”, rekao je Zuckerberg u objavi na Instagramu i Facebooku.

Pretplatnici će na Facebooku i  Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet proveren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost,navodi otvor it Mete.Pretplata je namenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija. Korisnici će plaćati 11,99 dolara za mesec za Meta Verified na webu i 14,99 dolara na mesec na iOS-u i Androidu.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …