rujan 20, 2017 6:27 pm
Početna / Satelitska TV / Eurosport postaje dom Olimpijskih igara u Europi

Eurosport postaje dom Olimpijskih igara u Europi

Prvi dan 2017. godine označava početak važnog putovanja za Eurosport, koji danas i službeno postaje dom Olimpijskih igara u Europi. Logu Eurosporta dodan je simbol Olimpijskih igara što označava početak novog doba, kako za vodeću europsku sportsku destinaciju, tako i za najveći svjetski sportski događaj – Olimpijske igre. U logu su združena dva legendarna identiteta – Eurosport i olimpijski krugovi, s integriranim pobjedničkim postoljem koje simbolizira sportsku odlučnost i prikazuje zajednički cilj sportaša diljem svijeta.
Novi logo je predstavljen danas, netom prije FIS svjetskog kupa u skijaškim skokovima – legendarne 4 skakaonice u Njemačkoj, uživo u televizijskom prijenosu i na svim zaslonima, Eurosport Playeru, na Eurosport.com i društvenim platformama Eurosporta. Događaj je dio prijenosa stotina sati natjecanja Svjetskog kupa i Svjetskih prvenstava u zimskim sportovima uživo na Eurosportu, a koji prate svaki korak sportaša na njihovom putovanju ka Pjongčangu 2018.
Tijekom predstavljanja, Eurosport je premijerno prikazao kratki film posvećen Olimpijskim igrama: Milijuni putovanja, jedno odredište. Radnja prati putovanja dvoje sportaša od djetinjstva i prvih natjecanja, prikazuje njihovu odlučnost i predanost kojima prevladavaju nedaće, ostvaruju pobjede, pa sve do trenutka dok postaju olimpijci.
Eurosport će za milijune gledatelja diljem Europe osigurati nezaboravni doživljaj Olimpijskih igara putem svih zaslona. Na Olimpijskim igrama je važna svaka sekunda i Eurosport će se pobrinuti da navijači ne propuste niti jedan trenutak.
Discovery Communications i Eurosport su vlasnici ekskluzivnih multimedijskih prava na prijenos Olimpijskih igara od 2018. do 2024. za 50 europskih zemalja i teritorija*, što su i objavili zajedno s Međunarodnim olimpijskim odborom u lipnju 2015.
 
*Ne uključuje Francusku od 2018.-2020. Eurosport će biti službeni domaćin prijenosa u Velikoj Britaniji 2018. i 2020. Ne uključuje Rusiju.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Eutelsat Sat.tv app na povezanim televizorima

Satelitski operater Eutelsat potvrdio je na IBC showu u Amsterdamu da je njezin Sat.tv app, …