svibanj 28, 2020 5:23 pm

Europski ugovor za VIMN

Viacom International Media Networks Južna i Zapadna Europa, Bliski Istok i Afrika Cluster je osigurao ponude s različitim distributerima i ključnim partnerima koji pokrivaju linearnu, SVoD i multiplatform distribuciju diljem Europe.

“Povećanje sadržaja i robnih marki na platformama ključni je strateški cilj VIMN-a”, izjavio je Raffaele Annecchino, predsjednik i voditelj VIMN južne i zapadne Europe, Bliskog Istoka i Afrike. “Ova serija dogovora i proširenja s postojećim i novim partnerima naglašava našu sposobnost prilagodbe naših robnih marki i proizvoda različitim afilijacijskim modelima na različitim tržištima širom svijeta, jer nastojimo proširiti i naš linearni i nelinearni trag i distribuciju”.
VIMN je 2. studenog pokrenuo Nick Jr kao NOS ekskluzivni kanal u Portugalu. 24-satna mreža posvećena je predškolskim uzrastu i majkama, a trenutačno doseže gotovo 73 milijuna kućanstava širom svijeta putem kabelske, digitalne kabelske i satelitske televizije. Novi kanal će sadržavati popularni NickJr sadržaj, uključujući Paw Patrol, Blaze & Monster Machines i Nella Princess Knight.

U Njemačkoj je VIMN pokrenuo Nick Play na Amazon Fire TV 25. listopada. Nizozemska verzija aplikacije proširena je i iz Nizozemske u Belgiju ove jeseni pod AVoD modelom. Dostupan u 41 zemlje, aplikacija Nick Play pruža najbolje od Nickelodeon sadržaja sa dječjim i roditeljskim prstima preko mobilnih, tabletnih, Chromecast i Amazon Fire TV uređaja.

VIMN je također potvrdio da će početkom 2018. vlasnici kreditnih kartica MTV Bankia u Španjolskoj moći uživati ​​u vrhunskim sadržajima na mobilnoj aplikaciji MTV Play. Korištenjem svoje ekskluzivne prijave, imat će pristup širokom rasponu ekskluzivnih MTV sadržaja, uključujući MTV live stream, izbor najboljeg nedavno predstavljenog sadržaja u nadolazećem pristupu i pristup širokoj knjižnici s ikonastim MTV naslovima, dostupnim bilo gdje, bilo kada na tabletima i mobilnim uređajima.

U Italiji VIMN najavio je ugovor s Vodafone TV-om 2. listopada. Platforma nudi TV programe, sadržaj na zahtjev i aplikacije trećih strana. Sporazum će Vodafone pružiti naprednu funkcionalnost za VIMN robne marke Paramount Channel i VH1, uključujući pauzu, snimanje i nadoknadu. VH1 sadrži sastavni dio ikonografskog i suvremenog sadržaja glazbe, prilagođen talijanskoj publici, dok Paramount Channel ima filmove i popularnu TV seriju i jedan je od najuspješnijih kanala za odrasle u talijanskom slobodnom prostoru.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Veliki udar IPTV”piratima” u Italiji

Italijanska poreska policija Guardia di Finanza najavila je veliku akciju protiv piraterije protiv međunarodnog IPTV …