2 prosinca, 2023 9:41 am

ESPN+ paket poskupljuje u kolovozu (avgustu)

Američka  mreža ESPN je objavila da će njihov servis ESPN+ povećati pretplatu za 1 dolar,tako da će paket koštati 5,99 dolara mesečno. Ovim povećanjem će osnovna cena za ovu Diznijevu sportsku striming aplikaciju biti kao i osnovna verzija Hulua.Povećanje cene biće samo za mesečnu pretplatu na ESPN+. Godišnja cena od 49,99 dolara ostaće ista.Sadašnji mesečni pretplatnici će moći da zadrže naknadu od 4,99 dolara narednih godinu dana, pre nego što pređu na 5,99 dolara. Disney za sada nije komentarisao ovu promenu.

Servis ESPN+ pokrenut je u travnju (aprilu) 2018. godine,ubačen je u glavnu Disney ESPN aplikaciju. Poput Disney Plus i Hulu servisa, i ESPN+ predstavlja osnovni stub Diznijeve striming strategije. U ožujku (martu) 2019. godine imali su oko 2,2 miliona korisnika,i za godinu dana broj je porastao na 7,9 miliona. Rast je usledio nakon što je Disney lansirao paket od 12,99 dolara koji uključuje ESPN+, Hulu i Disney Plus.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

TV Arena Sport zabranjena na Kosovu

Nezavisna komisija Kosova za medije (NKM) zabranila je emitovanje kanala Arena sport od strane distributivnih …