29 svibnja, 2024 11:44 pm

Ekskluzivna premijera II sezone serije „WestWorld“

 

 

Home Box Office najavljuje premijeru druge sezone Emmyjem nagrađene serije „Westworld“ (Westworld), koja će putem video usluge na zahtjev, HBO GO, biti dostupna od 23. travnja, nakon čega će svakog ponedjeljka u ponudu dolaziti po jedan novi nastavak.

Na HBO kanalu premijera će biti 23. travnja u 20.00 h, dok će po jedan novi nastavak biti prikazan svakog ponedjeljka u istom terminu.

Živi bez ograničenja u svijetu u kojem se svaki ljudski apetit može utažiti. Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. „Westworld“ je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina“ odstupa od dobro planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton („Jurski park“).

https://www.youtube.com/watch?v=9W-wYHhZkxc

Premijera prve sezone „Westworlda“ bila je u listopadu 2016. godine na HBO-u, te je postala najgledanija nova serija u povijesti ove mreže. Na prošlogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada serija je dobila čak 22 nominacije i osvojila 5 nagrada. Redatelj Jonathan Nolan nominiran je i za nagradu Američkog udruženja redatelja za finale prve sezone, a on i Lisa Joy su nominirani i za nagradu Američkog udruženja scenarista za prvu sezonu.

U drugoj sezoni koja se sastoji od deset epizoda ponovno će se pojaviti Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Tessa Thompson, Ingrid Bolsø Berdal, Clifton Collins Jr., Luke Hemsworth, Louis Herthum, Simon Quarterman, Talulah Riley, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Shannon Woodward, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Leonardo Nam i Ptolemy Slocum.

Pridružit će im se i Fares Fares, Katja Herbers, Gustaf Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Peter Mullan, Rinko Kikuchi, Zahn McClarnon, Tao Okamoto, Betty Gabriel, Jonathan Tucker, Julia Jones i Kiki Sukezane.

Andrija Jovićević

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …