22 lipnja, 2024 5:02 am

Ekskluzivna premijera 2 sezone „PRAVI DETEKTIV“

true detective season 2

EKSKLUZIVNA PREMIJERA 2. SEZONE EMMYJIMA NAGRAĐENE
HIT-SERIJE IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE „PRAVI DETEKTIV“

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru druge sezone s nestrpljenjem očekivane hit-serije iz originalne HBO produkcije „Pravi detektiv“ koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 22. lipnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu.

Pravi detektiv II (1)Hvaljena HBO serija čija je prva sezona ovjenčana s pet Emmyja (nominirana je za čak 12 Emmyja i 4 Zlatna globusa), istog dana bit će premijerno dostupna i na našim internet uslugama videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istoga dana i u udarnom terminu u 20.05h.

Već nakon prve sezone „Pravi detektiv“ stekao je status kultne serije, a tome su, između ostalog, doprinijeli i glavni glumci, oskarovac Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Ovog puta u glavnim ulogama našli su se Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch.

U sporednim ulogama pojavljuju se Kelly Reilly (“Sherlock Holmes: Igra sjena”) kao Frankova žena Jordan Semyon, Christopher James Baker (“Gotham”) kao Blake Churchman, Afemo Omilami (“The Hunger Games: Catching Fire”) u ulozi šefa policije Hollowayja, Chris Kerson (“CSI: Crime Scene Investigation”) kao Nails i James Frain („Okus krvi“) u ulozi poručnika Kevina Burrisa.

Pravi detektiv IIU gostujućim ulogama nastupaju Lolita Davidovich (“Raising Cain”), W. Earl Brown (“Deadwood”), David Morse („Treme”) i Rick Springfield (“Hard to Hold”).

Sinopsis:

Bizarno ubojstvo spoji tri provoditelja zakona i profesionalnoga kriminalca koji se moraju snaći u mreži urote i izdaje u sušnom krajoliku Kalifornije. Colin Farrell je Ray Velcoro, kompromitirani detektiv u industrijskome gradu Vinciju u okrugu Los Angelesa. Vince Vaughn igra Franka Semyona, kriminalca i poduzetnika kojem prijeti opasnost da izgubi životno djelo dok se njegova žena i najbliža saveznica (Kelly Reilly) bori i s njegovim i s vlastitim izborima. Rachel McAdams je Ani Bezzerides, detektivka šerifova ureda okruga Ventura, koja se često sukobljava sa sustavom kojemu služi, dok Taylor Kitsch igra Paula Woodrugha, ratnog veterana i murjaka na motociklu koji patrolira kalifornijskim autocestama. On će naići na mjesto zločina i time pokrenuti istragu u koju su upletene tri zakonodavne skupine, brojni kriminalni tajni sporazumi i milijarde dolara.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Photo credit: GETTY IMAGES

InterSAT odabrao Eutelsat za proširenje svojih satelitskih usluga u Africi

Andrija Jovićević Dugogodišnje partnerstvo za pružanje satelitskih usluga u Središnjoj i Istočnoj Africi putem EUTELSAT …