20 svibnja, 2024 11:17 pm

Dva nova modela OLED+i novi Mini-LED u Philips Ambilight TV asortimanu za 2022.

Andrija Jovićević

 TP Vision – Philips TV & Sound, lansiranjem novog asortimana Ambilight TV-a koji čine Philips OLED+937, Philips OLED+907 model opremljen Bowers & Wilkins opremom i novi Mini-LED set.

OLED+937 

Kao vodeći u asortimanu Ambilight TV-a OLED+937 nudi poboljšanje u segmentima slike i kvalitete zvuka – postignuće za kvalitetu i službeno je potvrđeno za  model 65” OLED+937 koji je osvojio nagradu za kućno kino na EISA nagradama 2022.

Zvučni sustav Bowers & Wilkins također je poboljšan i po prvi put ima namjenske pogone koji djeluju lijevo i desno kako bi se stvorila istinska 5.1.2 specifikacija s povećanom izlaznom snagom od 95 W. S novim poboljšanjima u prostoriji se čuje i osjeća istinski pun i moćan zvuk.

OLED+937 jedan je od prvih modela koji ima Philipsovu tehnologiju Ambilight Next Generation koja umjesto da dijeli stražnje LED diode u skupine, sada omogućuje individualnu kontrolu svake LED diode kako bi se ponudio širi raspon boja i preciznije podudaranje sa slikom na ekranu. Rezultat je još impresivnija izvedba Ambilighta koja daje još bolji dojam slike koja se proteže i izvan granica zaslona.

Nova značajka Aurora za popunjavanje zaslona kombinira galeriju unaprijed učitanih slika i videozapisa prikazanih zajedno s ambijentalnim svjetlom, kako bi se stvorila atraktivna pozadinska multimedijska umjetnička predstava u dnevnom boravku.

OLED+937 nudi izvrsno iskustvo igranja na konzolama s namjenskom trakom s postavkama igre na zaslonu i novom značajkom VRR Shadow Enhancer dizajniranom za optimizaciju performansi igranja u odnosu na brzinu osvježavanja panela. Kućište zvučnika i dalje je integrirano kao dio TV postolja, a sada ima Kvadrat Audiomix tkaninu i na vrhu i na prednjoj strani, s posebno perforiranim satenskim metalnim rešetkama zvučnika na svakom kraju. Novi daljinski upravljač uključuje pozadinsko osvjetljenje kojim se upravlja pokretom, visokokvalitetnu srebrnu završnu obradu i nastavlja  s luksuznim dojmom stražnjeg dijela presvučenog kožom Muirhead.

OLED+907 

Novi OLED+907 slijedi i uvelike poboljšava iznimno popularan format originalnog modela OLED+903 diskretnom integracijom zvučnog sustava Bowers & Wilkins unutar cjelokupne siluete modela. Iznimna kvaliteta slike osigurana je kombinacijom moćne 6. generacije P5 AI obrade s Royal verzijom najnovijeg OLED EX panela – i integriranim hladnjakom – koji nudi 1300 Nit vršnog izlaza svjetla na modelima 55″ i 65″. Kvaliteta zvuka također je izuzetna zahvaljujući zvučnom sustavu Bowers & Wilkins od 3.1, 80 W, sa šest prednjih pogona koji ciljaju izravno u slušatelja u namjenskom rasporedu lijevo, sredina, desno (LCR). Dubok i precizan zvuk pruža veliki, straga postavljen subwoofer podržan s četiri pasivna radijatora.

Idealan za igranje na bilo kojoj igraćoj konzoli, OLED+907 ima traku s postavkama igara Philips TV-a i kompatibilan je s Freesync Premium i G-Sync. Nudi reprodukciju 4K 120VRR u punoj razlučivosti putem monitorskog načina rada. Vrhunski europski dizajn uključuje središnje postavljeno, minimalističko metalno okretno postolje s ravnom pločom obloženo satenskim kromom, dok se diskretno zvučno kućište proteže cijelom širinom dna i obloženo je Kvadrat Audiomix tkaninom. Minimalistički metalni okvir uređaja ima bližu, besprijekornu vezu sa slikom na zaslonu i Ambilight iskustvom zahvaljujući užem okviru zaslona novog OLED EX panela.

PML9507 – Mini LED 

Mini LED tehnologija dodatno je obogatila vrhunsku ponudu TP Visiona zahvaljujući kombinaciji izvrsne kvalitete slike i odlične vrijednosti. Philips će proširiti broj veličina Mini-LED zaslona s dodatkom verzije od 55” uz već postojeće modele u veličinama 65” i 75”. Vrhunska kvaliteta slike zajamčena je uključivanjem Philipsove 6. generacije P5 AI obrade i visokokvalitetnih 120Hz VA panela s impresivnim vršnim izlazom svjetla od 1500 nita. Jedinstveno gledanje pruža se putem četverostrane verzije novog sustava Ambilight Next Generation

Kvaliteta zvuka jednako je impresivna zahvaljujući integriranom 2.1, 70 W sustavu s dva para visokotonaca usmjerenih prema dolje, i dva srednjetonska zvučnika plus odvojeni subwoofer s tri prstena i dvostruki pasivni radijatori montirani u svoje kućište na stražnjoj strani uređaja. Vrhunski europski dizajn uključuje gun-metal završetak, metalni okvir s uskom trakom duž donjeg ruba koji se smanjuje na minimalno kućište na ostala tri ruba zaslona. Tamno antracit anodizirane metalne šipke rezane kistom upotpunjuju dizajn. Idealan za igranje, PML9507 ima traku s postavkama igara Philips TV-a, kompatibilnost s Freesync Premium i 4K 120VRR reprodukciju u punoj razlučivosti putem načina rada monitora TV-a.

PML9507 također uključuje sofisticirani i elegantni srebrni daljinski upravljač koji se aktivira pokretom s luksuznom stražnjom završnom obradom presvučenom kožom Muirhead.


SAŽETAK:

  • OLED+937 TV dostupan je u veličinama od 65” i 77” (65” je dobitnik EISA nagrade za kućno kino 2022.)
  • OLED+937 ima 6. generaciju Philips P5 AI Intelligent Dual Engine obrade slike i novu verziju Bowers & Wilkins zvučnog sustava s namjenskim bočnim zvučnicima i izlaznom snagom od 95 W za stvaranje prave 5.1.2 surround izvedbe.
  • Novi OLED+907 model dostupan je u veličinama ekrana od 48”, 55” i 65” i s diskretnim integriranim prednjim 3.1 zvučnim sustavom Bowers & Wilkins.
  • OLED+ modeli od 55”, 65” i 77” koriste najnoviji OLED EX panel za isporuku do 1300 Nits vršnog izlaza svjetla.
  • PML9507 Mini-LED model ima VA panel sada u veličinama zaslona od 55, 65 i 75 inča s maksimalnim izlazom svjetla od 1500 nita putem mini-LED pozadinskog osvjetljenja.
  • Ambilight Next Generation je nova, dodatno nadograđena verzija tehnologije ambijentalnog osvjetljenja.
  • Sofisticiranija verzija tehnologije ambijentalnog osvjetljenja dizajnirana je da preciznije prikazuje slike na ekranu.
  • Nova značajka Ambilight Aurora omogućuje TV-u da pruži pozadinsko multimedijsko iskustvo kroz prikaz unaprijed instaliranih slika/videozapisa, zvuka i impresivnog ambijentalnog osvjetljenja.
  • Sva tri modela imaju prilagođenu verziju Android 11 TV OS-a.
  • Philips TV podržava sve glavne HDR formate.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epski AOC 44,5’’ OLED monitor

Andrija Jovićević AGON by AOC, jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora[1] i IT dodataka, …