23 siječnja, 2022 4:16 am

Dellovi top proizvodi za novu školsku i studentsku godinu

dell_17 5000 lap -1

Veliki izbor 2-u-1 prijenosnih i stolnih računala, ali i sustava za gejming   

Studenti i učenici znaju da je pristup modernoj tehnologiji neophodan kako bi olakšali process učenja i pripremili se za izazove koji ih čekaju nakon što izađu iz učionica. Dellovi proizvodi idealni su za ljubitelje tehnologije, gejmere, glazbenike, zaljubljenike u modu i sve one koji traže rješenja za školu, rad i zabavu. U Dellovoj ponudi, studenti i učenici mogu odabrati proizvode koji će im pružiti izuzetno vizualno iskustvo, mobilnost, dizajn i dugo trajanje baterije.

Multifunkcionalni Inspironi 2-u-1: laptop i tablet u jednom

Istraživanja pokazuju da 2016. godina predstavlja prekretnicu za 2-u-1[i] računala. Svoju rastuću popularnost ova računala duguju šarki od 360 stupnjeva, zahvaljujući kojoj se lako mogu koristiti na četiri načina: laptop za izradu dokumenata u wordu, tent za rad na prezentaciji, uspravan položaj za streaming filmova ili tablet za korištenje društvenih medija.

  • Inspiron 5000 2-u-1 laptopi

dell_15 5000 -3Računala Inspiron 5000 2-u-1 spajaju moderan dizajn sa širokokutnim ekranom FHD rezolucije (1920 x 1080). Serija 5000 donosi veliki raspon opcija za lakše korištenje. Infracrvena kamera radi s Windows Hello sustavom prepoznavanja lica te omogućava logiranje pogledom u kameru, dok tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem olakšava rad u prostorima s prigušenim svjetlom. Dostupni SSD diskovi produžuju rad baterije, responzivniji su te otporniji na udarce od konvencionalnih HDD-ova. Kompaktnost i mala težina 13-inčnih 2-u-1 modela čine ih idealnima za svakodnevna putovanja, dok 15-inčni 2-u-1 ima 40 posto više prostora na ekranu, što ga čini idealnim za rad na više projekata ili uživanje u filmovima s prijateljima i obitelji. 13-inčni Inspiron 5000 2-u-1modeli s FHD ekranom imaju početnu težinu od samo 1,62 kg. Modeli od 15-inča s FHD ekranom (1920 x 1080) teže samo 2,08 kg, a zahvaljujući True-Life LED-Backlit Touch ekranu i do 16GB dual channel DDR4 memorije, idealni su za osobe koje vole multitasking i rade u nekoliko aplikacija istovremeno.

  • Inspiron 7000 2-u-1

dell_17 7000 -2Prvi 17-inčni Inspiron 7000 2-u-1 spaja prekrasan aluminijski dizajn i najbolje performanse u liniji Inspiron računala. Uređaj uključuje ekran sa širokim kutom gledanja i FHD rezolucijom, tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem i infracrvenom kamerom te Waves MaxxAudio® Pro audio softver. Precizan touchpad osigurava prepoznavanje gesti, a Intel® Dual Band AC 3165 pruža veću brzinu za pretraživanje interneta, streaming i video razgovore.

Prijenosna i stolna računala XPS idealna su za one koji žele najbolja rješenja uz puno stila.

  • XPS 13 laptop Najmanji 13-inčni laptop na svijetu

Super lagan (već od 1.2 kg) i tanak (9-15 mm) uređaj najmanji je 13-inčni laptop na svijetu, budući da je 13-inčni prijenosnik stavljen u 11-inčno kućište. S InfinityEdge ekranom koji se proteže do ruba okvira i najdužim trajanjem baterije u kategoriji 13-inčnih prijenosnika, do 18 sati rada s FHD rezolucijom, idealan je za studente koji svoj uređaj cijeli dan žele imati na raspolaganju.

  • XPS Tower i XPS Tower VR

S računalima XPS Tower studenti mogu uživati u video igrama i bez problema koristiti zahtjevne aplikacije. Uz to, dostupne su im različite mogućnosti nadogradnje. XPS Tower modeli rade vrlo tiho, imaju još učinkovitiji sustav hlađenja te osiguravaju najbolje zvučne preformanse koje stolno računalo može reproducirati. XPS Tower VR spreman je za virtualnu stvarnost za Oculus i HTC Vive[ii].

Uđite u igru s računalima Alienware: lider u PC gejmingu

Već 20 godina Alienware je prepoznat po kultnom dizajnu, vrhunskim performansama i pouzdanim rješenjima. Napravljen kako bi zadovoljio najzahtjevnije korisnike, Alienware će omogućiti rješavanje najkompleksnijih zadaća, ali i uživanje u novim video igrama.

  • Alienware Alpha desktop

Novi Alpha je savršen gejming sustav koji se jednostavno može prenositi iz spavaće u dnevnu sobu kako bi LAN partije bilo još lakše organizirati. Kompaktan dizajn dolazi sa 60 posto boljim performansama grafičkog procesora u usporedbi s prethodnom generacijom te više frekvencijskih okvira na višim rezolucijama i postavkama. Određene konfiguracije Alienwarea Alpha sada su kompatibilne s Alienware Graphics Amplifierom kako bi omogućio performanse do virtualne stvarnosti i gejminga 4k razine.

Studenti i učenici imaju na naspolaganju i Dell Premium Support, Dellovu uslugu za privatne korisnike koja im pruža automatiziranu podrštu za probleme s hardverom i softverom. Dell je prva i jedina kompanija koja kombinira proaktivnu automatiziranu podršku s 24-satnim pristupom stručnom tehničkom osoblju svih sedam dana u tjednu, dolazak tehničara nakon udaljene dijagnoze problema te druge vrste podrške za rješavanje problema s hardverom i softverom.

[i] Why 2016 Will Be The Year Of The 2-in-1 PC – Digital Trends

[ii] Oculus Rift i HTC Vive prodaju se odvojeno.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Posjetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Andrija Jovićević XPG će na događanju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja …