17 lipnja, 2024 4:50 pm

„Cinema 4K“ dovodi kvalitetu snimanja na Android

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

4k2

Kada bi se dotaknuli aplikacija za snimanje video-zapisa, sigurni smo kako bi velika većina vas odmah navela iPhone odnosno iOS kao platformu koja je „stvorena“ za snimanje. Mnoge aplikacije, različite značajke i mogućnosti, samo su neke od prednosti zašto iPhone pa samim time i iOS platforma, prednjače kada govorimo o ovome segmentu. No ekipa developera iz Mađarske odlučila je tome stati na „kraj“. Aplikacija po imenu „Cinema 4K“ namijenjena je Android mobilnoj platformi pa samim time i širokom spektru pametnih telefona. Snimanje u HD, Full-HD pa čak i 4K kvaliteti samu su neke od prednosti koje „Cinema 4K“ sa sobom donosi. Naravno ovdje možemo još navesti i brojne ekspozicije filtre te ostale značajke koje će učiniti snimljeni video-zapis još „impresivnijim“.

https://www.youtube.com/watch?v=kBDB3huCrYc

Sama Android platforma široki je spektar pametnih telefona, phableta i tableta pa „Cinema 4K“ neće ponajbolje raditi na svakome od njih. Ono što „Cinema 4K“ dovodi kao dobar potez jest snimanje jedno minutnog videa u svojoj besplatnoj inačici, koji će biti dovoljan da korisnik vidi kako se aplikacija ponaša u sinergiji s njegovim modelom Android uređaja (te sa samim softverom i karakteristikama Androida). Naravno da ne treba očekivati nemoguće kao što je snimanje „super“ video-zapisa u 4K kvaliteti na pametnom telefonu srednjeg razreda ali je zanimljivo vidjeti kako se „Cinema 4K“ ponaša recimo na Galaxy S7 ili pak Huawei P9 modelima pametnih telefona, zašto ne?


“Cinema 4K” na Play Store: LINK


Vezani članci:

Android N donosi “nove” navigacijske tipke

Google govori STOP nadogradnjama za Nexus modele

HTC “Sailfish” nasljednik je Nexus 5X modela

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …