siječanj 21, 2020 6:59 am
Početna / AV Multimedija / Audio / Cinebar Lux Soundbar

Cinebar Lux Soundbar

Novi Zvučnički Teufel Adut

Darko Brlečić

Berlinski Teufel nastavlja svoj prodor u vode multikanalnog zvuka, posebice se to odnosi na rastuću ponudu soundbar zvučničkih sustava. Zadnja ideja koja ugledala svjetlo dana je Cinebar Lux Soundbar.

Novi soundbar uključuje Dynamore Ultra i Dynamore 3D, razvijene od strane kompanije. Ono što posebno veseli je prošireno zvučno polje, vodoravnom smjeru, bočnom disperzijom i vertikalnim usmjerenjem.

U proizvodu je integrirani subwoofer , po navodima dizajnera  nije potreban vanjski subwoofer.

Četiri pasivne bass jedinice generiraju jedan dio zvuka, dok 12  zvučničkih jedinica i devet pojačala kreiraju glavno zvučno polje.

Uz to, Cinebar Lux posjeduje mogućnost kontrole vlastitih zasebnih bežičnih surround zvučnika, a to su Teufel Effekt modeli. Također ovaj soundbar posjeduje svoju-patentiranu Raumfeld tehnologiju za streaming sa servisa kao što su: Spotify Connect, a Bluetooth poveznica je osigurana.

Također ovdje postoji HDMI izlazni priključak s CEC-om za rad s daljinskim upravljačem televizora, ARC veza za jednostruku kabelsku poveznicu, također tu je jedan HDMI izlazni priključak,  optički digitalni ulazni priključak, te sustav podešavanja zvuka kao i noćni način rada.

https://www.teufelaudio.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

LG OLED sa 14 novih modela

Andrija Jovićević LG za ljubitelja filmova, sporta i videoigara LG  ponovno diže ljestvicu u 2020. …