13 lipnja, 2024 11:04 pm

BlackBerry Priv pred Androidom 6.0.1 Marshmallow

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

pr3

Svi ponosno vlasnici BlackBerry Priv pametnog telefona, sada se nalaze na Androidu 5.1.1 Lollipop. Moramo podsjetiti kako je BlackBerry Priv na tržište dospio u studenom 2015, godine. Uzmimo u obzir kako BalckBerry Priv donosi sve ponajbolje od Američkog „BlackBerry-a“ uz svojstva Android mobilne platforme, odnosno uputstva samog Google-a. Sada prema svemu sudeći upravo BlackBerry Priv dobiva nadogradnju na Android 6.0.1 Marshmallow.

Pripadajuću informaciju potkrepljujemo video-zapisom u nastavku, što bi značilo kako svi vlasnici ovog modela mogu uskoro očekivati obavijest o dospijeću nadogradnje. Iako za sada nemamo informacija o datumu dolaska te veličini same nadogradnje, Američki telekom operateri potvrdili su dolazak nadogradnje. Vrlo vjerojatno će upravo oni (prvi) pustiti nadogradnju u opticaj, te će nakon toga ista dospjeti i na globalnu razinu.

https://www.youtube.com/watch?v=6_rAWeiw9Nw

Android 6.0.1 Marshmallow će sa sobom donijeti ispoliraniji način rada, kao i dugotrajniju bateriju, odnosno i DOZE način rada koji je sličan kao i „STAMINA“ kod konkurentskih Sony Xperia modela pametnih telefona. Čini se kao BlackBerry želi vratiti „staru slavu“ nekadašnjih vremena, kada je isti bio pojam pouzdanosti i kvalitete, posebice za poslovnjake.


Vezani članci:

BlackBerry Priv posjedovati će Sony senzor pri primarnoj kameri

BlackBerry na Androidu ipak postoji

Android špijunaža-događa li se to i Vama?


Specifikacije:

BlackBerry Priv (GSMArena)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …