17 travnja, 2024 2:13 pm

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-1000XM5

Iznimno udobne slušalice WH-1000XM5 pišu nova pravila za slušanje bez ometanja i izvanrednu jasnoću poziva. Dva procesora kontroliraju više mikrofona radi nenadmašne blokade buke, a automatski optimizator blokade buke automatski optimizira blokadu buke na temelju uvjeta nošenja i okoline. Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm jamči vrhunsku kvalitetu zvuka za sve zabavne sadržaje.

Brz pristup omiljenoj glazbi

Brzi pristup omogućuje vam da slušalice konfigurirate tako da uz dva ili tri dodira možete nastaviti slušati glazbu sa servisa Spotify – bez potrebe za dodirivanjem pametnog telefona.

Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija. 

Glazba će prestati čim skinete slušalice – kapacitivni senzor zna kada ih nosite. Uz to, poboljšava preciznost prepoznavanja i dizajn. Ponovno stavite slušalice i reprodukcija glazbe ponovno će se pokrenuti.

Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite „Hey Google” ili „Alexa” da biste aktivirali pomoćnik.

Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Provjerite koliko sigurno slušate glazbu tako da podatke o zvučnom tlaku koje su zabilježile slušalice usporedite sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (SZO-a). Primajte obavijesti operacijskog sustava kada je razina glasnoće tijekom slušanja previsoka.

Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime povezati. Moći ćete i brzo dodirom na gumb prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Uz trajanje baterije od dugih 30 sati imat ćete dovoljno napajanja i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju koji podržava USB PD možete dobiti 3 h napajanja za samo 3 minute. Ovaj model slušalica sada je dostupan i u plavoj boji.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

YAMAHA TT-303

  Yamaha proširuje svoju ponudu gramofona. Model TT-S303 je namijenjen i ljubiteljima ploča i početnicima. …

Odgovori