1 prosinca, 2020 10:11 pm

BBC, Global News ide sa Mo-Sys StarTracker za izbore

StarTracker tvrtke Mo-Sys Engineering automatski je sustav za praćenje optičkih kamera u realnom vremenu koji je nedavno koristio i BBC i Canada’s Global News . BBC je koristio sustav, zajedno s Vizrt grpahics, tijekom općih izbora u Ujedinjenom Kraljevstvu; Global News  je isto učinio  tijekom izborne pokrivenosti.
Ovo je bio prvi put da je Global News koristio StarTracker sustav i upario ga sa starijom opremom. S Mo-Sys sustavom stvorili su privremeni virtualni set za izbore koji su bili 9. svibnja.

BBC je neko vrijeme koristio StarTracker, s najnovijim primjerom koji je njegov četvrti In live događaj. Pokrivenost općih izbora 8. lipnja predstavljala je tri StarTracker sustava.
Mo-Sys je tvrtka sa sjedištem u Londonu koja projektira i gradi robotiku fotoaparata i praćenje kamera za AR i VR za filmsku i televizijsku industriju.

 Mo-Sys Engineering:

Mo-Sys dizajnira i gradi naprednu robotiku kamera i precizno praćenje kamera za AR i VR za filmsku i  industriju. Mo-Sys nudi najveći portfelj tehnologija za praćenje kamera od mehaničkih, inercijskih, optičkih,  udaljenih , emitirane robotske tehnologije s nadzemnim i podnim sustavima kamere i vizualizacijom.

Mo-Sys je isporučio svoje proizvode širokim mrežama, uključujući BBC, Warner Bros i Disney. Mo-Sys sustavi su se koristili na igranim filmovima kao što su: ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ‘Social Network’, ‘The Departed’, ‘Tron – Legacy’, ‘Life of Pi’ i ‘Gravity’ Uključujući BBC, ESPN, FOX, Red Bull TV i Sky Sports.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Ukrajinski Xsport biće kodiran od oktobra

Od 1. oktobra 2020. Ukrajinski televizijski kanal Xsport, koji emituje na satelitu Amos 3 (4 …