29 studenoga, 2021 1:10 pm

Bang & Olufsen predstavit će novi proizvod na IFA 2017-glasine ukazuju na ‘Eclipse’ OLED

Bang & Olufsen poslao je pozivnice  novinarima za  događaj na godišnjoj IFA konferenciji u Berlinu krajem kolovoza. Čini se da će Bang & Olufsen pokrenuti svoj prvi OLED TV pod nazivom “BeoVision Eclipse”.
BeoVision Eclipse biti će predstavljen na IFA-i?
Nije tajna da je Bang & Olufsen radio na pokretanju svog prvog TV-a zasnovanog na OLED tehnologiji 2017. godine. Tvrtka je potvrdila isto toliko u priopćenju prošle godine kada je odabrala tvrtku LG Electronics kao proizvodnog partnera. LG će razviti i proizvoditi OLED TV. Sad smo na polovici godine, tako da IFA izgleda kao savršena prigoda za otkrivanje TV-a svijetu. Bang & Olufsen je potvrdio da će 30. kolovoza održati press kinferenciju u Berlinu. IFA je najveći sajam za potrošačku elektroniku u Europi.

Bang & Olufsen nedavno je zaštitio “BeoVision Eclipse” u europskoj bazi podataka o zaštitnim znakovima (EUIPO), pa svi znakovi upućuju na to da je naziv za novi OLED TV – ime koje se ne razlikuje od trenutnog ‘BeoVision Horizona’.

FlatpanelsHD je primio savjete iz nekoliko izvora, no nismo uspjeli samostalno potvrditi pojedinosti. Rečeno nam je da LG razvija video procesor i operativni sustav (webOS) za novi televizor tvrtke B & O. Zvučna traka ispod televizora, koju je razvila tvrtka Bang & Olufsen, komunicirat će s televizorom putem HDMI CEC-a.

Ostavit ćemo vašu maštu kako bismo utvrdili jesu li točke na pozivu upućene na zvučničku rešetku na zvučnoj bazi. FlatpanelsHD, kao i uvijek, prisustvovat će IFA-i.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Poznati brend Olympus menja ime

Jedan od najpoznatijih brendova digitalnih fotoaparata, Olympus,menja ime i zvaće se OM System. Kompanija OM Digital, u …