listopad 21, 2019 2:53 pm
Početna / Satelitska TV / SAT EXYU TV / Arena Sport promenila logo

Arena Sport promenila logo

Regionalna sportska televizija Arena Sport osvežila je i modernizovala svoj vizuelni identitet. Novi moderan logo pokazatelj je želje i napora menadžmenta ove medijske kuće da ostvari još veću bliskost sa svojim gledaocima.Trudićemo se da ispunimo neke od želja naših gledalaca u narednom periodu i pozivam ih da nastave da prate Arena sport – izjavio je generalni direktor Arena sport TV, Neboša Žugić.Odluci da promeni dosadašnji ID doprineo je evropski i svetski standard po kome se televizijama preporučuje promena vizuelnog identiteta na svake dve do tri godine.

Novi, savremeniji izgled dobiće i društvene mreže TV Arena sport.Ono što je ipak u svemu najvažnije je da će nova promena usloviti da ubuduće brojna publika dodatno uživa u brojnim prenosima vrhunskih sportskih događaja koji se emituju na Areni. Arena sport emituje neke od najznačajnijih planetarnih sportskih sadržaja među kojima se izdvajaju fudbalska Liga šampiona i Liga Evrope.Jednostavna ali poboljšana grafika, veliki brojih novih statističkih kategorija trebalo bi da zakuca ljubitelje sporta pred televizijske ekrane i program Arena sport TV. Novi vizuelni identitet Arena sport TV simbolizuje našu težnju ka modernizaciji i praćenju trendova postavljenih u sportskim televizijama Evrope i sveta.

Nadam se da će se novi ID dopasti našim gledaocima i nestrpljiv sam da čujem prve utiske. Verujem da će naša publika od sada još više uživati u prenosima i imati još bolji ugođaj tokom praćenja sportskih mečeva – izjavio je generalni direktor Arena sport TV, gospodin Neboša Žugić.Prenosi Lige šampiona, Lige Evrope, Serie A, Lige 1, kao i svih drugih takmičenja koje gledaoci u regionu prate putem Arena sport TV od sada će biti “oplemenjeni” savremenijom grafikom i većim brojem statističkih podataka. O novim sadržajima ne mogu ništa da kažem u ovom trenutku.Trudićemo se da ispunimo neke od želja naših gledalaca u narednom periodu i pozivam ih da nastave da prate Arena sport – izjavio je Žugić.

(Telegraf.rs)

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Paket Hayat TV napustio Eutelsat 16°E

Početkom juna ove godine bosanski paketa kanala Hayat TV napustio je satelit Eutelsat 16A (16 …