15 lipnja, 2024 9:22 pm

Arcam CD Player FMJ CDS27

CDS27_fmj_front.jpeg

Novi CD player podržava UPnP i CIFS streaming do 192kHz/24bita

Novi Arcam FMJ CDS27 predviđen je kao zamjena za CD17 i CD37, podržava CD i SACD format i mrežni streaming i idealan je partner za novu seriju Arcam pojačala A19, A39 i A49. Još jednom Arcam podiže ljestvicu performansi i svakako je najbolji ARCAM-ov CD player ikad napravljen.

Arcam CDS27 kombinira vrhunsku CD/SACD reprodukciju, plus žični ili bežični streaming glazbenih datoteka pohranjenih na mreži, NAS driveu ili PC/ Mac-u, ili USB-u.

Vodeći u klasi TI/Burr Brown PCM1794 digitno-analogni konverter (DAC) kombiniran je s linearnim Bessel izlaznim filterom i re-clocking sustavom visoke preciznosti, a rezultat je razine kvalitete koja činio ovaj player pravim audiofilskim uređajem. Napajanje je posebno dizajnirano za vrhunske performanse, sa zasebnim napajanjem za pogonske, audio i DAC sklopove, tako da svaki element radi nezavisno i bez interferencija.

Analogni izlazi dostupni su za single-ended RCA izlaze ili balansirane XLR izlaze, radi postizanja nikse razine šuma, a mrežne spojeve možete izvesti preko ugrađenog wi-fi modula ili preko Etherneta. Uređajem se upravlja preko IR daljinskog upravljača ili Arcam Songbook aplikacije.

 

Info: www.mediaaudio.hr, www.arcam.co.uk

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

McIntoshov Bluetooth uređaj čini vaš hi-fi bežičnim

McIntosh je lansirao Bluetooth hi-fi uređaj pozicioniran kao izbor za audiofile. Piše: Darko Brlečić McIntosh …