19 svibnja, 2024 1:17 pm

Apple iPhone SE snimati će u 4K rezoluciji

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ss3

Još samo nekoliko dana preostalo je do predstavljanja nadolazećeg Apple iPhone pametnog telefona. Apple iPhone SE (nasljednik iPhone 5c modela) biti će predstavljen kao što smo i navodili u sjedištu Applea, 21. ožujka.

Osim predstavljanja iPhone SE pametnog telefona na događanju će prema svemu sudeći biti predstavljen i iPod Pro. Ne tako davno spominjali smo značajke te moguće specifikacije nadolazećeg Apple iPhone modela.

No danas želimo to i potkrijepiti. Naime u javnost su izašle informacije koje govore kako će Apple iPhone 5se posjedovati 12MP primarnu kameru (iako su prijašnje informacije govorile o 8MP). Isto tako osim 12MP, primarna kamera će prema svemu sudeći biti u mogućnosti i snimati u 4K rezoluciji, što bi bilo svakako i pohvalno, za ovakav model Apple iPhone pametnog telefona. Podsjetimo još jednom kako će se Apple iPhone 5se hardverski oslanjati na iPhone 5s.

se2

Apple iPhone SE kada govorimo o pripadajućem zaslonu dolaziti će pri veličini od 4“, no ono što je pobudilo maštu mnogih jest navod kako će iPhone 5se imati 3D Touch zaslon, što bi još jednom ovaj nadolazeći iPhone izdvojilo od dosadašnjih Apple iPhone modela kakve uistinu i poznajemo.

Stoga sačekajmo 21. ožujka, te ćemo tada vidjeti što je to Apple uistinu pripremio a dolazi u pogledu Apple iPhone SE modela pametnog telefona.


Vezani članci:

Apple 21. ožujka organizira event

Apple iPhone SE dolazi – govore povjerljivi izvori?

Apple Pay od sada dostupan u Kini

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …