17 lipnja, 2024 2:42 pm

AOC Q27B3CF2

 

AOC, stručnjak za monitore, ponosno predstavlja novi šik QHD model. Model usmjeren na vrijednosti, dodatak je B2C liniji monitora B3 serije. 27-inčni (68,6 cm) zaslon AOC Q27B3CF2 donosi QHD rezoluciju visoke razlučivosti (2560×1440) u kućne i uredske postavke, kombinirajući elegantan dizajn s funkcionalnom izvrsnošću. Značajke poput brzine osvježavanja od 100 Hz, USB-C povezivosti (uklj. 65 W Power Delivery) i Adaptive-Sync pokazuju kako je Q27B3CF2 dizajniran za povećanje produktivnosti i udobnosti širokom rasponu korisnika po izvanrednoj cijeni. Kao uvijek, za svakog ponešto !

Piše: Darko Brlečić

Ključne značajke Q27B3CF2

  • 27- inčni IPS panel s QHD rezolucijom, pruža poboljšanu gustoću piksela (109 ppi) za oštre, detaljne slike
  • Izuzetno uzak dizajn okvira omogućuje jednostavno, besprijekorno spajanje više monitora.
  • USB-C ulaz s 65 W USB Power Delivery i dva USB-A priključka, pojednostavljuju povezivanje i smanjuju nered kablova.
  • Brzina osvježavanja od 100 Hz, Adaptive-Sync, brzo vrijeme odziva do 4 ms GtG (s višim postavkama preklapanja piksela) i 1 ms MPRT za besprijekorno skrolanje po feedovima društvenih mreža i web stranica, glatko gledanje brzih sadržaja kao i ležerno iskustvo gameanja.
  • LowBlue način rada i Flicker-Free tehnologija za veći komfor gledanja.

•           Unutarnje napajanje i opcija VESA nosača povećavaju fleksibilnost u zahtjevnim postavima

Poboljšana povezivost i udobnost gledanja

Povezivanje s računalom je jednostavnije uz Q27B3CF2, zahvaljujući njegovom USB-C 3.2 Gen 1×1 priključku koji nudi 65 W USB Power Delivery i podršku za DisplayPort Alt način. To omogućava rješenje s jednim kabelom za napajanje prijenosnih računala i dodavanje zaslona, ​​čime se pojednostavljuje radni prostor. HDMI 2.0. ulaz dodatno omogućuje povezivanje različitih starijih i modernih izvora. Kako bi se poboljšala svestranost monitora i smanjio nered na stolu, dva dodatna USB-A 3.2 Gen 1×1 priključka i USB upstream priključak omogućuju izravno spajanje perifernih uređaja na monitor.

Optimiziran za modernu profesionalnu i kućnu upotrebu

AOC Q27B3CF2 nije samo lijep, već je izrađen s naglaskom na komfor korisnika. Značajke poput LowBlue načina rada i Flicker-Free tehnologije smanjuju umor očiju za one koji provode sate pred ekranom. Monitor nudi različite ergonomske prilagodbe, uključujući podešavanje visine od 110 mm, čime olakšava individualne preferencije i olakšava zdravo držanje. Kompatibilnost s VESA montažom dodatno proširuje fleksibilnost kako bi zadovoljila različite potrebe instalacije.

Dizajn i funkcionalnost podižu korisničko iskustvo

Q27B3CF2 ističe se svojim ultra uskim okvirima, što ga čini atraktivnom opcijom za postavke koje zahtijevaju više monitora bez odricanja estetske privlačnosti. Njegov IPS panel od 27″ nudi oštar, živopisan prikaz s gustoćom piksela od 109 ppi, čineći detalje oštrim i jasnim. Široki kutovi gledanja od 178°/178° osiguravaju da je slika na ekranu živa i prodorna čak i kad se gleda iz neizravnih kutova. Bilo za profesionalnu upotrebu u modernim radnim prostorima ili kao elegantan dodatak bilo kojem kućnom uredu, Q27B3CF2 se neprimjetno stapa s okolinom pružajući iznimnu vizualnu kvalitetu.

Dizajniran s fokusom na svakodnevne potrebe kućnih i poslovnih korisnika, Q27B3CF2 predstavlja AOC-ov sljedeći korak u donošenju praktičnih, visokokvalitetnih rješenja za zaslone na tržištu po atraktivnoj cijeni. Kombinacija elegantnog dizajna, visokih performansi i korisnički orijentiranih značajki čini ga svestranim izborom za različite zadatke, od uredskog rada do povremene zabave.

Zahvaljujući QHD razlučivosti i svestranim značajkama, monitor AOC Q27B3CF2 postaje nezaobilazan dio širokog spektra kućnih i uredskih postavki, nudeći ravnotežu dizajna, performansi i udobnosti. Osim toga, AOC-ova B3 serija nudi niz modela od 24” i 27” Full HD razlučivosti. S postoljem podesivim po visini (24B3CF2, 27B3CF2) ili bez (24B3CA2, 27B3CA2), svi s frekvencijom osvježavanja od 100 Hz i USB-C povezivošću, prilagođeni su svim vrstama kućnih i poslovnih korisnika.

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo

E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …