13 lipnja, 2024 9:32 pm

Philips Evnia 27M2N5500 sjajan za gameanje

IPS panel, brzinom osvježavanja od 180 Hz i VESA certifikatom DisplayHDR 400 

  Andrija Jovićević

 Evnia predstavlja svoj najnoviji dodatak vrhunskoj liniji monitora 5000. Philips Evnia 27M2N5500 dosljedna je izvrsnim performansama i ima sve što je korisnicima potrebno za uživanje u uzbudljivom iskustvu gameanja, a ističe se posvećenosti ka održivosti: 27” (68,5 cm) brzi IPS panel s QHD rezolucijom, brzinom osvježavanja od 180 Hz, 0,5 ms MPRT, HDR400 i potpuno novim, održivim dizajnom.

Philips Evnia 27M2N5500 se ističe sa svojim brzim IPS panelom koji pruža glatko gameanje i zadivljujuće vizualne prikaze usklađujući brze reakcije i briljantnost. Radeći u VESA-certificiranoj HDR 400 kvaliteti slike i podržavajući 1.07B boja na panelima visokih performansi s impresivnom gustoćom piksela, ovaj monitor ima zapanjujuću svjetlinu, kontrast i boje s dubljom i bogatijom crnom te potpunijom paletom živopisnih nijansi.

Osim svojih vizualno imerzivnih kapaciteta, Philips Evnia 27M2N5500 također ima brzinu osvježavanja od 180 Hz i nisko ulazno kašnjenje za munjevito brzo gameanje bez zamagljivanja pokreta. Za još bolje gaming iskustvo, ovaj monitor opremljen je s nekoliko novih značajki: Smart MBR (Motion Blur Reduction), vremenom odziva od 0,5 ms MPRT i Adaptive-sync značajkom za oštre i brze vizuale bez zamagljivanja pokreta. Kako biste uživali u još više detalja, ShadowBoost poboljšava tamne scene. Philips Evnia 27M2N5500 također uključuje Smart crosshair za preciznije ciljanje i više zabave, osiguravajući korisnicima da pogode i najzahtjevniju metu.

Dizajn za vrhunske performanse

Ovaj monitor ima zelenu dušu i teži održivosti: po prvi put ikada u portfelju gaming monitora tvrtke Philips, noge postolja izrađene su od 35% reciklirane plastike, a kućište monitora izrađeno je od 85% reciklirane plastike nakon potrošačke upotrebe.

Stvoren imajući na umu imerzivno gameanje i performanse visoke kvalitete, Philips Evnia 27M2N5500 monitor je opremljen značajkama posebno prilagođenim za duge sesije i svakodnevnu upotrebu. Dizajn monitora Philips Evnia 27M2N5500 je dobio Red Dot 2023. i iF Design nagradu za 2023. godinu. Naime, monitor uključuje niz značajki osmišljenih da poboljšaju dobrobit korisnika i osiguraju ugodnije iskustvo. Uz svoj SmartErgoBase, koji omogućuje potpunu prilagodbu svima (visina, zakretanje, okretanje i nagib), ovaj monitor opremljen je SmartImage načinima gameanja optimiziranim za duge sesije, novim OSD značajkama i EasySelect tipkom za brz pristup izborniku na zaslonu, kao i Low Blue Mode za zaštitu očiju od dugotrajnog izlaganja plavom svjetlu.

Cijena i dostupnost
Uz toliko toga za ponuditi, gaming monitor Philips Evnia 27M2N5500 savršen je izbor za svakoga tko želi poboljšati svoje gaming vještine ili nadograditi svoje postavke brzim i vizualno imerzivnim monitorom koji svaku sesiju podiže na višu razinu.

Monitor Philips Evnia 27M2N5500 bit će dostupan za kupnju u svibnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 €.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

OLED posteje još brži, još bolji

Andrija Jovićević Novi televizori dolaze s 165Hz, Wi-Fi 7 i bržom AI MediaTek je službeno …