2 prosinca, 2021 1:56 pm

AOC predstavlja novo specijalno izdanje AGON zakrivljenog monitora na IEM 2018 u Katowicama

Na ovogodišnjem Intel Extream Mastersu u Katowicama, specijalist za monitore AOC predstavit će najkonkurentniju liniju gejming monitora ikad predstavljenu na esports događajima. Za više od 100.000 očekivanih sudionika i stravstvenih esports natjecatelja i njihove publike, AOC će predstaviti svoj specijalni Black edition zakrivljeni AGON monitor – AG352UCG6 model.

S 11. sezonom u tijeku, Katowice će još jednom ugostiti najveće esport fanove i najprestižnije natjecatelje od 24. do 25. veljače na IEM Expo sajmu te od 2. do 6. ožujka na Intel Extreme Masters turniru. 16 najboljih svjetskih pro CS:GO timova natjecat će se za nagradu od 500.000 dolara. Među njima i AOC-ov sponzorirani francuski supertim G2 Esports koji će nastupiti nakon intenzivnih priprema i bootcampova s AOC AG251FZ modelom sa stopom osvježavanja od 240 Hz i 1 ms ulaznim kašnjenjem.

Između runda akcije na pozornici, od 2. do 6. ožujka posjetitelji će moći obići  štand AOC-ova partnera Alsena (lokacija: B2) gdje će G2 ekipa biti dostupna za kratki razgovor ili davanje autograma. Također, AOC i Alsen te AOC-ovi partneri Komputronik i Corsair na lokaciji A7 organizirat će brojne nagradne igre za posjetioce, a jedna od nagrada bit će AOC gaming monitori.

Kroz dva vikenda ispunjena s esportom, posjetitelji će imati ekskluzivnu priliku prisustvovati javnom predstavljanju novog zakrivljenog AG3562UCG6 Black Edition i njegovog impresivnog 35-inčnog panela na Alsen štandu (B2).

Ovo posebno crno izdanje dolazi s brzinom osvježavanja od 120 Hz i UWQHD rezolucijom (3440×1440 piksela), omogućujući najbolje gejming iskustvo. Zahvaljujući integriranoj G-Sync podršci, AG3562UCG6 Black Edition isporučuje vizuale u savršenoj harmoniji s NVIDIA GPU-ovima, garantirajući eliminaciju ulaznog kašnjenja i zastajkivanja slike. Korisni dodaci poput AOC Flicker-Free tehnologije, uvlačivim držačem slušalica i AOC Shadow Control zaokružuju skup značajki AG352UCG6, čineći ovaj monitor jednim od najprivlačnijih iz AGON linije. Monitor će biti dostupan u trgovinama od svibnja ove godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Prime Video na LG televizorima

LG uvodi ažuriranje koje će diljem svijeta svim korisnicima pametnih televizora 2020 i 2021 4K …