18 lipnja, 2024 4:08 am

Android 7.0 Nougat za Developere dostupan je od danas

Autor: Nino Krstačić

n3

Kada govorimo o nadolazećem Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, govorimo o mnoštvo provedenih sati, testirajući svaku liniju koda, svaki segment od strane razvojnih inženjera iz Google-a. Čini se kako tome polako dolazi kraj pošto je Developer inačica (finalna) od danas dostupna. Sam Android 7.0 Nougat donosi mnoštvo poboljšanja i ispravaka u radu u odnosu na još uvijek u visokoj mjeri aktualni Marshmallow, pa i pokoju značajku noviteta.

Svi oni koji žele Android 7.0 Nougat mogu i isprobati (naravno na vlastitu odgovornost a u tome postupku mogu se poslužiti i uputama s android.com/beta Web sjedišta. Ukoliko niste vični navedenim postupcima, Android 7.0 svoje putovanje započeti će kroz koji  tjedan dolaskom na Nexus uređaje, sadašnje i nadolazeće te zatim i na ostale modele aktualnih proizvođača pametnih telefona.


Vezani članci:

Microsoft Pix dolazi na iOS

Skice “LED View Covera” za Galaxy Note 7

Fotografija ne prikazuje iPhone 7 u crnoj boji

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …