15 srpnja, 2024 11:45 pm

Sky UK mijenja svoje kanale u Sky Cinema

Autor:MM

 SKY ATLANTIC
Lewis je izjavio kako je SKY preimenovao svoje SKY Movies kanale u novi naziv ‘Sky Cinema” 8. srpnja, a sve sa svrhom da SKY UK kao multinacionalna kompanija i s nazivima kanala bude u skladu sa Sky-em koji u Europi emitira svoje kanale u njemačkoj kao SKY DE i Italiji kao SKY IT.
Gary Davey, izvršni direktor u SKY kompaniji napominje kako je 8.srpanj “jako važan dan” za emitiranje” Naime u 27-godišnjoj povijesti Sky Movies nikada nije evoluirao u tako velikom obujmu kao što je to napravljeno 8. srpnja, SKY Movies kanali sa promjenom imena u SKY Cinema dobili su potpuno novi izgled i potpuno novi pristup jer je uvedena i usluga ON DEMAND.”
ON DEMAND usluga omogućava svim Sky korisnicima priključak svog Sky digibox-a na broadband router i tako osigurava pristup Sky videoteci svih filmova u ukupnom broju vise od 1000 filmskih naslova i ta brojka neprestano svaki tjedan raste. Uz to dostupni su i drugi kanali na zahtjev od kojih izdvajamo SKY ATLANTIC na kojem su među ostalima prikazane i dostupne na zahtjev sve sezone i epizode popularne serije Game Of Thrones. Tu su i BBC kanali kao i ostali Freesat UK tv kanali, dostupni live ili na zahtjev. On demand usluga omogućava da sami gledate ono što vas zanima u vrijeme koje to vama odgovara i to bez reklama. Osim imena kanalima je dodan i cijeli novi set funkcija, potpuno novi pristup, uključujući i vrlo veliki broj novih film premijera. “Neki od tih inovacija su proizašli iz naših novih partnerstva s našim kolegama u Njemačkoj i Italiji“, rekao je Davey. “Velika preobrazba je što je Sky Movies postao Sky Cinema, a to nas usklađuje s našim kolegama širom naše platforme na svih naših pet područja“, objasnio je on. “SKY se razvija vrlo brzo u svim segmentima tehnologije, sadržaja i usluga.”
On je rekao kako je SKY najveći tv operater diljem Europe sa pretplatnicima čiji je interes upravo na filmovima i serijama. “Navodi kako su u tijeku pregovori s holivudskim partnerima. To je prvi put da je netko učinio paneuropski premium filmski posao.”
Među poboljšanjima servisa otkrili su Lewis i Davey kako je potvrda uspješnosti na mnoštvu novih premijerno prikazanih filmskih sadržaja svaki dan, uz to SKY je proširio bazu ON DEMAND filmova, više pop-up kanala, kao i bolju HD kvalitetu slike i zvuka, osmišljen kako bi se pretplatnicima osigurao jedan korak bliže kino iskustvu. Promjene dolaze bez ikakvih dodatnih troškova za postojeće i nove pretplatnike, Lewis potvrđuje da je HD ponuđen kao standard za sve pretplatnike Sky Cinema paketa u SKY i Virgin Media platformama.
Navodi neke filmske naslove

Poboljšani doživljaj gledanja zaživjet će kroz niz novih značajki za korisnike koji gledaju putem Sky + HD ili Sky Q digiboxa. Promjene uključuju:

Nova, poboljšanja HD kao standard. Bolju kvalitetu zvuka, bliže iskustvu kina, a SKY je definitivno lider obzirom na veliku bazu filmova u usluzi ON DEMAND- na zahtjev.
Novi alati za pomoć korisnicima gledati i pronaći svoje omiljene filmove, uključujući ‘restart’ značajku što znači da pretplatnici mogu gledati filmove od samog početka, bez obzira u kojem su se trenutku uključili u live sadržaj. Naime kada odaberete live kanal i tamo film emitira već 40 minuta Vi ga uvijek možete pokrenuti na zahtjev od poćetka bez dodatnih troškova, ujedno tako taj isti sadržaj pohranjujete na integrirani Hard disk u svojem sky prijemniku i možete ga pogledati bilo kada, a ako ga sučajno uklonite iz vašeg planera na hard disku, uvijek ga možete iznova pronaći u sky-evoj ON DEMAND usluzi
Za poboljšanje HD kanala Sky je pomoću novog internog master formata koji pruža jednu trećinu više piksela i četiri puta veći broj nijansi boja u HD-u dao pretplatnicima oštrije i življe slike za bolje iskustvo gledanja kao i poboljšani zvuk.
Odabrani filmovi na zahtjev također će imati i zvuk bliži kino iskustvu. Zvučni raspon je povećan uzimanjem audio zapisa ravno iz studija što će pretplatnicima ponuditi bolje iskustvo bez potrebe da prilagođavaju svoj TV prijemnik.
Sa Sky Cinema uslugom dajemo kupcima još bliže iskustvo kina uz poboljšanu kvalitetu slike i zvuka“, rekao je Lewis. “Međutim, mi znamo kako je srce usluge velika baza filmova.
Navodi kako je jasno da preplatnici žele u najnovijim i kvalitetnim filmovima uživati uz fleksibilnost odabira odabrati i kada to žele pogledati. Sky Cinema ozbiljno shvaća potrebu ponuditi pretplatnicima za istu cijenu još više premijera nego do sada i shvaćaju kako brz pristup ON DEMAND usluzi mora ponuditi i najnovije blockbustere kao i klasične filmove. Bolji servis treba novo ime i Sky Cinema pruža vrhunsku ponudu za filmske fanove posvuda “, izjavio je.
U opisu zvuka, slike i funkcionalnosti poboljšanja, a kojim se potvrđuje da će HD biti ponuđen bez ikakvih dodatnih troškova, Lewis napominje da je i Sky Q box za sada dostupan uk tržištu već Ultra HD-ready prijemnik. Ono što vam mogu reći je da ćemo imati Ultra HD filmove na platformi prije kraja ove godine “, otkrio je Lewis.
Kompletna baza filmova dostupna je svim pretplatnicima na 11 sky cinema kanala uživo! odnosno putem ON DEMAND usluge na zahtjev, kao i na Sky Go te na NowTv usluzi i SKY Cinema aplikaciji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kanal za ljubitelje prirode Ambience TV na Bulgaria Sat 1.9E

Na satelitu Bulgaria Sat 1(1.9E) na kapacitetu bugarskog provajdera Neosat startovao je sa radom novi …