19 svibnja, 2024 3:43 pm

Acer Aspire Switch 10 tablet

MAKSIMALNA ISKORISTIVOST OFFICE 365 ALATA UZ TABLET ACER ASPIRE SWITCH 10

ACER ASPIRE SWITCH 10_1 

Acer Aspire Switch 10 tablet

Najnoviji Acerov Aspire tablet, koji dolazi s predinstaliranim operativnim sustavom Windows 8.1 i docking tipkovnicom, predstavlja idealan uređaj za korištenje Office 365 usluge, savršeno dizajnirane za Windows tablete.

Novi Acerov Aspire Switch 10 tablet sa zaslonom od čak 10,1 inča i docking tipkovnicom objedinjuje sve funkcije stolnog računala, a dostupan je u Vip ponudi već od 99 kn jednokratno i 40 kn mjesečne naknade u tarifi Internet bez granica L. Najnoviji Acerov tablet donosi još bolje korisničko iskustvo uz moćni, četverojezgreni Intelov Atom procesor te HD grafiku koja prikazuje čak 16,7 milijuna boja na zaslonu razlučivosti 1280 x 800 piksela. Uređaj je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala vrhunske kvalitete koji ne sadrže materijal živu, a elegantni, ultra-tanki dizajn donosi iznimnu udobnost i jednostavnu kontrolu korištenja.

ACER ASPIRE SWITCH 10_2 Acer Aspire Switch 10 tablet s Crystal Eye HD web kamerom omogućuje izvanredan vizualni doživljaj s mogućnošću snimanja video materijala bogatih, živopisnih detalja, a memorija od 32 ili 64 GB pruža dovoljno prostora za pohranu podataka. Uređaj dolazi s predinstaliranim sustavom Windows 8.1 pa korisnici mogu u pokretu koristiti Word, Excel i PowerPoint, što ga čini savršenim uređajem za poslovnu komunikaciju, osobito uz korištenje najmodernijeg poslovnog alata Office 365.

Office_365Office 365 objedinjuje korištenje uredskih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook, s Microsoftovim servisima u cloudu: e-pošta, Sharepoint, Lync i OneDrive koje omogućuju maksimalnu učinkovitost rada uz optimalne troškove bez početnih ulaganja. Office 365 omogućava korisnicima jednostavan i siguran pristup vlastitim podacima u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije u svijetu i s bilo kojeg uređaja. Office 365 dostupan je u Vipnetovoj ponudi u paketima Business Essential, Business i Business Premium koji su prilagođeni individualnim potrebama poslovnih korisnika.

ACER ASPIRE SWITCH 10_3

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Setanta Sports i Netflix sklopili ugovor

· Setanta Sports, vodeća sportska multimedijalna platforma koja posluje širom istočne Evrope i centralne Azije, …