23 travnja, 2024 10:21 pm

Samsung sa Android aplikacijama do lakšeg ispisa

SL-M4580FX_012_Detail1_Ice-Gray

Tvrtka predstavila Android aplikacije za pisače, koje omogućavaju unaprijeđeno upravljanje dokumentima te otklanjanje poteškoća na daljinu

Samsung Electronics predstavo je dvije aplikacije za pisače s Android operativnim sustavom, Dynamic Workflow i RemoteCall, osmišljene za povećanje produktivnosti i smanjenje operativnih troškova tvrtki. Riječ je o aplikacijama koje će korisnici moći preuzeti i instalirati kroz tzv. Smart UX Center, korisničko sučelje za Samsungove Smart MultiXpress višefunkcijske pisače. S pomoću njih, korisnici će moći uštedjeti vrijeme tako da pokrenu više zahtjeva za obradu dokumenata u jednom koraku, a sistemskim inženjerima omogućit će daljinsko povezivanje s pisačem i otklanjanje poteškoća u radu.

Nove tehnologije mogu ponuditi mnogo prednosti u poslovnom okruženju pa stoga stvaramo novi ekosustav ispisnih tehnologija koje će to omogućiti” rekao je DW Song, viši potpredsjednik odjela ispisnih rješenja tvrtke Samsung Electronics i dodao ” Naš Smart UX Center i sve aplikacije koje razvijamo za njega omogućit će još bolju integraciju pisača s Android operativnim sustavom, a korisnicima osigurati veću mobilnost i povezivost.

Aplikacija Dynamic Workflow omogućava korisnicima stvaranje i prilagodbu radnog slijeda korištenjem više aplikacija. Tako, primjerice, mogu integrirati više zadataka kao što je skeniranje, optičko prepoznavanje znakova i distribucija dokumenata u jedan radni slijed, koji je potom moguće pohraniti kao prečac za daljnju uporabu.

RemoteCall je plaćena aplikacija koja daljinski povezuje pisač sa službom za informatičku podršku, a omogućava daljinsku dijagnostiku i otkrivanje smetnji. Daljinskim povezivanjem sistemci će moći upravljati korisnikov Smart UX Center zaslon i voditi ga kroz proces otkrivanja smetnji, ili se povezati na pisač pomoću računala. Daljinskom podrškom korisnici i sistemski inženjeri uštedjet će vrijeme te smanjiti broj potrebnih intervencija na lokaciji korisnika.

Spomenimo kako Samsung svakog mjeseca predstavlja nove aplikacije i widgete za Smart UX Center. Isti je dio Samsungovog projekta interneta stvari, koji objedinjuje mobilne tehnologije za unaprijeđeno korisničko iskustvo. Smart UX Center zaokružuje ekosustav uredskog ispisa, omogućavajući korisnicima da nesmetano rade, neovisno o lokaciji, rečeno je prilikom predstavljanja aplikacija.

Donosimo iskustvo Smart UX Center sustava na mobilne zaslone naših korisnika, kako bi odgovorili na njihov BYOD (Bring Your Own Device – donesi svoj vlastiti uređaj) način rada u sve mobilnijem svijetu” zaključuje Song  “Ispisivanje dokumenata više ne moramo nužno obavljati iz ureda, to možemo učiniti ma gdje se nalazili.

Više informacija o Samsung Smart UX aplikacijama dostupno je na stranicama printingapps.samsung.com/apps

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Starlink ima 2,6 miliona korisnika

Satelitski operater Starlink čiji je vlasnik Elon Musk saopštio je da ima preko 2,6 miliona korisnika. …