19 travnja, 2024 11:04 pm

Humax lansira Freeview Play HD prijemnik

Autor: Andrija Jovićević

HUMAX FVP-4000T

Uživajte u nevjerojatnoj novom Freeview Play HD TV Humaxovom elegantanom, stilskom snimaču sa impresivnim mogućnostima. Humaxov novi asortiman kompaktnih Freeview Play snimača sa zavodljivom mješavinom oblika i funkcija. Inspirirani bojama kave dostupan je u dvije boje, možete birati između intenzivne ‘Mocha “i glatke’ Cappuccino ‘. Jednostavan za korištenje sa raznim dodacima poboljšava užitak gledanja!

HUMAX FVP-4000T mHumax Freeview Play snimač ima ugrađen Wi-Fi i 3 HD tunera omogućuju korisnicima da gledaju više od 60 + programa od paketa Free TV plus-a. Uz bežično povezivanje s kućnim mrežama i može se uživati ​z​u najbolje u Catch-up TV programe, dodatne aplikacije i video na zahtjev ( VOD). Sa tri HD TV tjuner možete snimati do 4 programa odjednom i gledati neki peti program, odnosno Live program! Ovisno o izboru tvrdih diskova gledatelja na raspolaganju su diskovi od 500 GB ili 1TB hard disk i na njega je moguće pohraniti do 300 sati ili na veći disk do 600 sati programa.

Catch-up na propuštene programe iz zadnjih 7 dana možete pronaći jednostavnom upotrebom TV vodiča, uključujući: BBC iPlayer, ITV, 4oD, a na zahtjev 5. Plus, sve svoje omiljene emisije možete jednostavno snimiti na isti ekran, do 8 dana unaprijed. 4. Snimanje i 5. uživo kanala može biti ograničen, ovisno o kanalima koji snimate.

Nedavni sporazum između Humax i Netflix omogućit će i Netflix dostupnim na FVP-4000T modela početkom 2016.

Po cijeni od £ 199,99 za 500 GB model i £ 229,99 za 1TB modelu, Humax FVP-4000T je dostupan u prodajiu UK.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma