23 srpnja, 2024 11:51 pm

Ferguson FBOX 3 TV svestrana multimedija s DVB-T2 tunerom

Autor: Andrija Jovićević

l_2015-11-ferguson-fbox-3-tv-web

Novi prijemnik Ferguson FBOX 3 TV je najavio i da će, ako se čuvaju sva obećanja, biti pravi svestrani i multimedijalni . Ferguson je renomirani proizvođač kvalitetnih satelitskih prijemnika.

Ferguson se fokusirao na FBOX seriju na FBOX 3 TV s multimedijskim Android operativnim sustavom (4,4 KitKat) s integriranim DVB-T / T2 tuner i HEVC-om. Ispod haube za rad se brine quad-core CPU.

 S / PDIF (optički), HDMI (1,4), LAN, dva USB i SD čitač kartica su zgodno smješteni na ljepo dizajniranom kučištu prijembika.

Zahvaljujući Android 4.4 (KitKat) i Google Play Store dostupne su brojne multimedijalne aplikacije. Podrška za multimedijalni player Kodi (bivši Xbox Media Center) bi trebao jamčiti najbolju zabavu.

DVB-T2 tuner trebao biti budućnost, dokaz u smislu DVB-T2 HD zahvaljujući HEVC podršci. (www.sat-multimedia.com)Ferguson za zemaljski TV prijem daje funkciju snimanja i Timeshift.

Integrirani WLAN frekvencije za 2,4 i 5,0 GHz omogućiti će jednostavnu i sigurnu povezanost mreže. Četverojezgreni procesor (1,5 GHz) će se pobrinuti da za više igara i ultra-HD videa. Bluetooth i Miracast pa su također tu.

 

Izvor: www.ferguson-digital.de

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma