22 listopada, 2021 10:17 pm

2 milijuna kuna pomoći za potresom pogođena područja

Andrija Jovićević

A1 Hrvatska je, uz podršku A1 Telekom Austria grupe, donijela odluku o pomoći potresom pogođenim područjima s 2 milijuna kuna koja će biti uplaćena na račun „Pomoć za obnovu nakon potresa“, za sanaciju posljedica potresa u gradovima Petrinji, Sisku i Glini te drugim gradovima i općinama koje su pogodili razorni potresi.

Osim donacije 2 milijuna kuna, zaposlenici A1 prema uputama Crvenog križa prikupljaju osnovne higijenske potrepštine, hranu i vodu, deke, jastuke, lampe, baterije i ostale nužno potrebne stvari koje će biti dostavljene na pogođeno područje.

Briga o korisnicima i zajednici u ovoj izvanrednoj situaciji glavna je misao vodilja A1 Hrvatske. Uz iznimno opterećenje na sve mrežne sustave zbog velikog broja istovremenih poziva nakon potresa, A1 mreže ostale su stabilne i funkcionalne. Angažmanom svih tehničkih kapaciteta i stručnjaka A1 Hrvatske omogućili smo kontinuitet telekomunikacijskih usluga i potrebne kapacitete na pogođenom području kako bi građanima bile dostupne hitne službe i kako bi se svi mogli javiti svojim bližnjima. Također, kompanija priprema paket pomoći i pogodnosti privatnim i poslovnim korisnicima, o čemu ćemo ih pravovremeno obavijestiti.

Uz veliko žaljenje za stradalima, ostajemo predani pomoći i našoj temeljnoj zadaći da svima omogućimo neprekidnu povezanost i komunikaciju.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Za razliku od ljudi, strojevi komuniciraju sve bolje, a Hrvatska ima veliku šansu postati prepoznatljiva u svijetu po AI tehnologiji

Tijekom drugog konferencijskog dana 638 sudionika putem live streama na windays.hr moglo je pratiti paralelna …