30 svibnja, 2024 12:22 am

HTC i Microsoft ponovno u suradnji – navodno?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

h2

Prisjetite se HTC One (M8) modela pametnog telefona, ne onog pokretanog Androidom, već Windows Phone 8.1 platformom. Upravo je taj pametni telefon bio posljednji u portfelju HTCa i Microsofta, odnosno njegova nekad popularnog Windows Phonea.

No čini se kako ipak sve nije izgubljeno. HTC se bacio u „potragu“ za voditeljem HTC područja koji će biti zadužen za razvoj te plasman Windows 10 Mobile uređaja. U prevedenom to znači kako HTC uskoro planira na tržište predstaviti nasljednika HTC One (M8) modela pokretanog Windows Phone 8.1.

https://www.youtube.com/watch?v=ckzhX1O6Lto

Ali ovoga puta s glavnom ulogom pri Windows 10 Mobile. Naravno navodi govore kako je vrlo izgledno vidjeti HTC One M10 u glavnoj ulozi kao verziju s Androidom te Microsoftovom Mobile platformom.

Isto tako iako za sada nije i potvrđeno, sve se više govori i o budućem plasmanu i ostalih HTC uređaja s Windows 10 (Mobile) platformom, no za takve potvrde ipak valja pričekati još neko vrijeme. Bez obzira na prve informacije veselimo se vidjeti kako ćemo možda ugledati i Windows 10 Mobile inačicu nadolazećeg HTC One M10 pametnog telefona, te se još više radujemo i možebitnoj recenziji istog. O ostalim detaljima, u neko svoje vrijeme.


Vezani članci:

HTC uskoro dovodi pametni sat – glasine tako navode?

HTC radi na dva nadolazeća Nexus modela?

HTC One M9 / (Recenzija)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …