22 lipnja, 2024 6:12 am

HTC uskoro dovodi pametni sat – glasine tako navode?

Autor: Nino Krstačić

hc2

Premda još nije ništa i službeno potvrđeno, sve više navoda i glasina govore o tome kako Tajvanski HTC u tajnosti radi na uređaju kodnog naziva „Halfbeak“. Riječ je navodno o pametnom satu koji je još davne 2014, godine dobio svoje prve koncepte te glasine.

Dizajn HTCova pametnog sata vezivati će se uz kružni dizajn. Isti bi naime trebao biti pokretan Android Wear platformom za pametne satove. Iako za sada nemamo potencijalne specifikacije i značajke, potajno se tvrdi kako će HTC pametni sat posjedovati intuitivno sučelje, odnosno vrlo slično onome kakve imamo na HTC pametnim telefonima poput HTC One M9.

Navodi su toliko slobodni da čak tvrde kako će HTC pametni sat predstaviti prije travnja ove godine, odnosno tamo negdje kada i HTC One M10 pametni telefon. Hoće li pak HTC One M10 te HTC pametni sat na tržište dospjeti skupa, nije nam poznato.

No ne bi se čudili kada bi predstavljanje bilo zajedničko odnosno na istom događanju. Jedino što za sada sa sigurnošću znamo jest to kako HTC One M10 te HTC pametni sat neće biti predstavljeni na nadolazećem MWC sajmu u Barceloni.


Vezani članci:

HTC One M9 (Recenzija)

HTC One M10 dolazi na tržište iza MWC sajma

Play Store prikazuje kompatibilnost s Android Wear platformom

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …