17 travnja, 2024 2:10 pm

Apple Watch (2) nove generacije – prikuplja dobavljače

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ap3

Apple Watch od kako je dospio na tržište, postao je predmet pohvala i pokuda. Sada je vrijeme da se počne govoriti o nadolazećem modelu. Upravo s time na umu Apple postepeno započinje ponude potencijalnih partnera koji će izrađivati te distribuirati dijelove za iduću generaciju Apple Watch pametnog sata. Između mnogih ponuđača nameće se Toshiba te MIKRON koji su već dugogodišnji partneri s tvrtkom Apple.

Ono što je nas posebno zaokupilo jest navod kako će iduća generacija Apple Watch pametnog sata, poraditi na sigurnosti cjelovitog sustava. Počevši od softverske, hardverske pa sve do interakcije sa samim korisnikom Apple Watcha. Te je to upravo ono što će Apple Watch razlikovati od aktualnih modela koje sada imamo prilike vidjeti na tržištu. Očekuje se kako će u lipnju Apple nešto više reći o Apple Watch (2) modelu pametnog sata, upravo na WWDC konferenciji (13-17. lipnja).

https://www.youtube.com/watch?v=RCt3iPb9E2M

Dok bi se samo predstavljanje očekivalo u rujnu odnosno otprilike negdje oko 15, rujna kada će Apple predstaviti dva nova nadolazeća iPhone 7 te iPhone 7 Plus modela. S time uzmimo na um i navod kako će Apple Watch (2) imati vrlo visoku interakciju s nadolazećim Apple iPhone 7 modelima.


Vezani članci:

Apple kreće u Televizijske vode?

HTC 10 kao “Camellia Red” inačica samo u Japanu

Apple iPhone 7 – tanji no što se misli?

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …