23 srpnja, 2024 11:53 pm

Samsung C serija dovodi „SM-C5000“ kao prvi model

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ss3

Nakon što je Južno Korejski div „Samsung“ na tržište doveo nove dvije serije pametnih telefona „J (donji razred), A (srednji razred), te i dalje prisutan Galaxy S kao samo vrh ponude, čini se kako Samsung razmatra uvođenje i četvrte (srednje ponude između A i S). Samsung Galaxy C prema informacijama dostupnim do sada biti će predstavnik upravo opisane klase a svojim specifikacijama i mogućnosti dovoditi će ono najbolje od obje ponude Galaxy A i Galaxy S modela.

Da ne bi sve ostalo na pukim riječima pri prvim Benchmark testiranjima dospio je i podataka o prvom predstavniku Samsung Galaxy C linije. Njegovo tvorničko ime jest „SM-C5000“. Dimenzije zaslona od 5,2“ ukazuju na to kako će se raditi o modelu pametnog telefona svakako vrijednog pažnje. qqOsmo-jezgreni procesor kao i 4GB radne memorije, biti će onaj dio koji se oslanja na aktualnu Galaxy S7 liniju pametnog telefona. Osim toga Adreno 450 kao grafički procesor te Snapdragon 617, biti će sastavni dijelovi navedenog modela pametnog telefona. Android 6.0.1 Marshmallow te TouchWiz korisničko sučelje upravljati će softverskom stranog ovoga modela.

Što se tiče cijena ona bi mogla biti negdje između 200$, te je za sada potvrđeno Indijsko tržište, kao ono gdje će prvi model Samsung Galaxy C linije biti dostupan. Nadovežimo se i informacijom kako je navodno isto tako u proizvodnji proces krenuo i „SM-C7000“ koji će prema svemu sudeći biti nešto jači, dimenzijama zahtjevniji model od „SM-C5000“. No za sada su sve ovo samo glasine i navodi koje ćemo nastaviti pratiti s velikim zanimanjem.


Vezani članci:

Samsung Galaxy S7, poimanje “vrha” na Južno Korejski način

Huawei Honor 5X / Pristigao

Android N (7.0) – dolazi otkrivenog imena

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …