23 lipnja, 2024 7:28 am

XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50

Andrija Jovićević

sa certifikatom ROG i doživotnim jamstvom

XPG, pružatelj sustava, komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne e-sportaše i obožavatelje tehnologije koji bilježi brz rast, predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50 s certifikatom ROG.  DDR4 RGB memorijski modul koji je certificirao brend Republic of Gamers (ROG) posebno je konfiguriran za rad s matičnim pločama ROG za beskompromisne performanse u igrama. Podržava i Intel® XMP za jednostavno overclockiranje i nudi RGB osvjetljenje za dojmljivo uživanje u igračkim naslovima.

Performanse „plug and play“ i overclockiranje 

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG prošli su stroge ROG-ove testove overclockiranja i kompatibilnosti, osiguravajući optimalne performanse s matičnim pločama ROG Intel® DDR4. To znači da korisnici proizvoda ROG mogu uživati u izvrsnim performansama do 3600 MHz i 5-postotnom unaprjeđenju takta bez bojazni oko kompatibilnosti. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG kompatibilni su i s matičnim pločama koje podržavaju Intel® XMP 2.0 za lako overclockiranje bez potrebe za odlaskom u BIOS.

Elegantna ljepota igranja 

Za uživanje u igrama DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG imaju programibilno RGB osvjetljenje koje se može lako kontrolirati putem aplikacije ROG AURA SYNC.  RGB osvjetljenje usklađeno je s diskretnim i elegantnim dizajnom modula koji karakteriziraju jednostavni obrisi i čiste linije.

Doživotno jamstvo 

DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG načinjeni su od čipova velike kvalitete pa nude maksimalnu kvalitetu i pouzdanost. Za dodatno ugodno korištenje, modul dolazi s doživotnim jamstvom. DDR4 RGB memorijski moduli SPECTRIX D50 s certifikatom ROG bit će dostupni u dvokanalnom kompletu (2 x 8 GB).

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …